Miehet huomio: 5 varmaa tapaa iskeä nainen

19.03.2014 17:45 - Heli Thoren

The Voicen naistoimittajat listasivat miehille ne keinot, joilla tekee naiseen takuulla vaikutuksen.  

Kun mies haluaa tehdä vaikutuksen naiseen, ovat hyvät neuvot kalliit. Naiset toivovat osakseen ainakin aitoa kohtelua ja tarjottu drinkkikään ei ole pahitteeksi. Listasimme viisi asiaa, jotka tulee muistaa naista iskiessä:

1. Aito kehu hurmaa - mutta älä nuoleskele

Jos ajattelet, että naisella on kauniit silmät, sano se. Älä kuitenkaan lipsahda nuoleskelun puolelle. Se ennemmin karkottaa kuin vetää puoleensa.

2. Kysele, ole kiinnostunut

Jos pidät monologin jääkiekkoharrastuksestasi ja jatkat kertomalla työstressistäsi, et tee vaikutusta. Muista olla kiinnostunut myös keskustelukumppanisi asioista. Näin naiselle tulee tunne, että välität.

3.Tarjoa drinkkiä

Baariolosuhteissa drinkin tarjoaminen on kiva ele, joka jo sinällään tekee vaikutuksen. Voit myös tilata drinkin hurmaavalle naiselle tiskin toiselta puolelta ja pyytää baarimikkoa toimittamaan sen. Näin nainen saa itse päättää, lähestyykö hän sinua. Muista myös, että jos nainen, kenestä olet kiinnostunut, on liikkeellä ystävänsä kanssa, että tarjoudut ostamaan juomat molemmille.

4. Muista pienet hyvät tavat

Pienissä, hyvissä tavoissa on voimaa. Avaa ovi, kysy voitko olla avuksi takin kanssa. Kohteliaat tavat eivät mene koskaan muodista.

5. Älä vihjaile seksistä liian aikaisin

Jos haaveilet pääseväsi naisen kanssa petipuuhiin asti, älä ota aihetta liian aikaisin esille. Jos puhut seksistä liian pian, annat itsestäsi seksuaalisesti liian innostuneen kuvan ja pahimmassa tapauksessa pelotat naisen pois luotasi.

Kilpailut

Uusimmat