Onko deittailu mielestäsi syvältä? 5 vaiettua faktaa treffailusta

08.04.2014 22:45 - Laura Sulkava

Tapailun alussa monet asiat vaikuttavat siihen, haluatko nähdä treffikumppaniasi uudestaan. Jutun edetessä pätee tietyt vaietut säännöt, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuin tuomitsee homman epäonnistuneeksi.

Tapailua ei kannata ottaa tiedeprojektina tai matemaattisena yhtälönä, vaan luottaa intuitioon sekä ajan ja ajoituksen vaikutukseen. Alla on listattuna faktoja tapailusta.

Tunteesi vaikuttavat kriteereihisi

Lista, jonka olet tehnyt vaadittavista ominaisuuksista kumppanissa, karisee, kun tutustut viehättävään henkilöön. Kriteerit unohtuvat ja alat arvostaa niitä puolia, joihin ihastut.

Onni treffailuun löytyy sattumasta

Treffailu ei ole tiedettä, vaan sopivan seurustelukumppanin löytyminen on enemmänkin kiinni ajoituksesta. Jos ajoitus on pielessä, faktojen ja tilastojen tutkiminen on turhaa.

Jokainen, siis joka ikinen, pelaa

Oli sitten kyseessä laskun maksaminen tai se, että odottaa toisen tunnustavan tunteensa ensin, voi sitä kutsua pelaamiseksi. Pelailu saattaa tapahtua siis alitajunteisesti liittyen siihen, kuinka olet tottunut tilanteessa toimimaan.

Jossain vaiheessa treffailu on aina syvältä

Vaikka sinkkuna oleminen ei olisi mukavaa, ei ole aina deittailukaan. Treffailuprosessi on stressaava eikä välttämättä heti suju aukottomasti. Kompastuskivien kautta kuitenkin tutustutaan ja löydetään yhteinen sävel.

Kukaan ei ole oma itsensä ensitreffeillä

Jos ei ole kiinnostunut toisesta, on tietysti kohteliasta asiasta jollain tavalla kertoa. Ensitreffien jälkeen ei kuitenkaan kannata heittää vielä kirvestä kaivoon. Tilanne on stressaava ja kannattaa ehkä antaa vielä toinen mahdollisuus. Ehkäpä kannattaa valita rennompi ympäristö seuraavalla kerralla?

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat