Viisi seksiasentoa: Mitä suosikkiasentosi kertoo parisuhteestasi?

07.05.2014 18:15 - Katariina Näreaho

Monet uskovat, että seksi voi kertoa parisuhteen tilasta paljonkin.

Tässä viisi yleistä suosikkiseksiasentoa ja mitä ne kertovat parisuhteen tilasta:

Lähetyssaarnaaja

Olette ehkä olleet jo pitkään yhdessä? Suhteenne on täynnä rutiineja ja olette hyvin mukavuudenhaluisia. Yhteiselonne on turvallista ja se saattaa tuntua hyvin arkiselta. Siksi seksielämäänne olisikin hyvä lisätä pientä eksotiikkaa ja spontaaniutta kokeilemalla uusia juttuja! Näin ette kyllästy toisiinne.

Nainen päällä

Olette umpirakastuneita toisiinne, olette itsevarmoja ja varmoja toisistanne. Olette kuin tutkimusretkellä yhdessä ja haluatte kokeilla ja testata eri asioita. Suhteenne pohjautuu kompromisseihin ja luottamukseen. Etenkin nainen on sinut seksuaalisuutensa kanssa ja tuntee kehonsa ja ottaa haluamansa. Mies ei jää kuitenkaan vähemmälle vaan jaatte työtehtävät tasapuolisesti.

Lue myös vinkit, joiden avulla nainen voi saavuttaa orgasmin parhaiten.

Doggy style

Doggy style, eli seksi takaapäin, on monen miehen ja naisen lempiasento. Siinä penis tulee optimaalisessa kulmassa naiseen sisään, ja moni nainen saakin juuri doggy style -asennossa orgasmin.

Jos tämä on lempiasentonne on doggy style, on parisuhteenne seikkailunhaluinen ja hauska. Olette kummatkin sinut seksuaalisuutenne kanssa ja pidätte vaihtelusta. Olette myös hyvin avoimia ja rehellisiä toisillenne.

Haluatko uutta kipinää doggy style -asentoon? Lue vinkkejä täältä.

Lusikka-asento

Suhteenne on täynnä hellyyttä ja omistautuneisuutta. Pystytte luottamaan toisiinne. Rakastatte läheisyyttä, ettekä haluiaisi olla erossa toisistanne. Teillä on vahva henkinen yhteys.

Pikapano

Vaikka tämä ei varsinainen asento olekaan, kertoo se seurustelusuhteesta myös hyvin paljon. Olette molemmat kiireisiä, mutta haluatte läheisyyttä. Pikapanot ovat teille paras vaihtoehto ja hakeuduttekin toistuvasti paikkoihin ja tilanteisiin, jossa voitte olla hetken kahden. Olette molemmat intohimoisia rakastajia ja spontaaneja, ettekä malta pitää sormianne erosta toisistanne.

Lähde: Yahoo! Shine

Kilpailut

Uusimmat