Naiset kertovat syitä pettämiselle: "Miehelläni ei ollut kunnianhimoa"

14.05.2014 22:15 -

Naiset kertovat, mikä syyt johtivat uskottomuuteen.

Vaikka miehet pettävätkin tutkimusten mukaan enemmän, on myös naisten pettäminen yleistynyt rajusti, jopa 40 prosenttia 20 vuodessa. Mikä sitten saa naisen pettämään?

- Pettämisellä on yleensä syy. Jos naiset tuntevat tulleensa petetyksi ensin jollain tasolla, he oikeuttavat pettämistään sitä kautta, psykologian professori Jennifer Harman kertoo.

Neljä naista kertoi Men's Heath -lehdelle omat syynsä pettämiseen.

"Äitini joutui sairaalaan ja sen sijaan, että olisi tukenut minua, poikaystäväni totesi asian olevan Jumalan käsissä. Entinen poikaystäväni tuli tuekseni sairaalaan ja myöhemmin päädyimme sänkyyn. Omassa parisuhteessani seksi oli lakannut lähes kokonaan."

Jessica, 28 vuotta

"Muutimme mieheni kanssa maalle. Jos halusin mennä käymään kaupungissa, mieheni syytti minua rahan tuhlaamisesta ja syyllisti minua jäämään. Aloin surffailla keskustelupalstoilla, jossa tapasin ihanan miehen. Eräänä päivänä sanoin meneväni käymään veljeni luona ja päädyin netissä tapaamani miehen luokse."

Eileen, 34 vuotta

"Mieheni oli työnarkomaani ja menin yleensä yksin nukkumaan mieheni työskennellessä. Koska työskentelemme samalla alalla, meillä ei juurikaan ollut muita puheenaiheita kun työ. Menin ystävieni kanssa baariin, jossa tapasin miehen. Hän ei halunnut puhua töistä ja se oli kiihottavaa."

Jamie, 27 vuotta

"Poikaystäväni ei suostunut aikuistumaan, vaan poltti pilveä ja oli kunnianhimoton töiden suhteen. Sitten aloin tapailemaan salassa miestä, joka menestyi työssään ja oli oikea aikuinen."

Sheila, 31 vuotta

Lue naisten tarinat kokonaisuudessaan täältä.

Aiemmin uutisoimme naisten yleisimmistä seksifantasioista. Lue juttu täältä.

Lähde: Men's Health

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat