Selviydy sokkotreffeistä kunnialla – 5 vinkkiä

31.05.2014 13:15 - Linda Arponen

Treffeille meneminen tuntemattoman ihmisen kanssa voi jännittää niin paljon, ettei tiedä mitä tekisi.

Kun menee ystävän järjestämille sokkotreffeille, ei voi koskaan tietää, miten ilta päättyy. Toinen saattaa olla yllättävänkin mukavaa seuraa tai sitten lopputuloksena voi olla katastrofi.

Seuraavien vinkkien avulla sokkotreffeistä voi kuitenkin yrittää tehdä mahdollisimman hauskat, vaikka suhde ei jatkuisikaan yhtä iltaa pidemmälle.

Jätä negatiivinen asenne kotiin

Yritä pysyä positiivisena koko treffien ajan. Hyvän kuvan antaminen itsestään on aina hyödyllistä, sillä vaikka treffikumppanisi ei osoittautuisikaan tulevaksi puolisoksesi, niin hänen paras ystävänsä saattaa olla sielunkumppanisi.

Kysy avoimia kysymyksiä

Sokkotreffeillä kannattaa yrittää pitää keskustelua yllä. Älä siis kysy kysymyksiä, joihin voi vastata vain kyllä tai ei. Kysy mieluummin avoimia kysymyksiä, jotta saat toisesta mahdollisimman paljon irti. Muista myös kuunnella, mitä hän sanoo!

Löydä tasapaino puheen ja kuuntelun välillä

Älä harrasta monologeja ja puhu vain itsestäsi. Varsinkaan, jos et saa toiselta mitään vastausta. Treffikumppaniasi ei välttämättä oikeasti kiinnosta mitä sanot, hän ei mahdollisesti vain uskalla antaa itsestään epäkohteliasta kuvaa keskeyttämällä puhettasi.

Keskity asioihin, jotka yhdistävät teitä, ei eroavaisuuksiin

Yrittäkää löytää molempia kiinnostavia keskustelunaiheita, niin illasta tulee varmasti mieluisampi. Aihe saattaa olla vaikka lemmikit, elokuvat tai tv-sarjat, pääasia, että keksitte jonkun teitä yhdistävän asian.

Älä juo kahta juomaa enempää

Selvänä pysyminen on yksi sokkotreffien tärkeimmistä asioista. Näin et tee vahingossa huonoja päätöksiä tai nolaa itseäsi. Vaikka treffikumppanisi haluaisi tarjota enemmän, kieltäydy kohteliaasti.

Lue pidempi lista täältä.

Lähde: Become Gorgeous

Lisää sokkotreffivinkkejä voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme täältä.

Kilpailut

Uusimmat