Oletko sinkku? 8 uutta treffisääntöä, jotka sinun on hyvä tietää

01.07.2014 07:55 - Heli Thoren

Myös deittailurintamalla mennään eteenpäin ja sääntöjä päivitetään. Nämä asiat ovat muuttuneet siitä, kun olit viimeksi sinkku.

Jos siitä, kun olit viimeksi sinkku on muutama vuosi aikaa, on treffailurintamallakin ehtinyt tapahtua muutoksia. Huffington Post päivitti treffailusääntöjä ja kokosi kahdeksan asiaa, jotka ovat muuttuneet:

1. Ota ohjat omiin käsiin

Jos odotat kahvilan pöydässä tai baarissa, että unelmamies sujauttaa puhelinnumeronsa pöydällesi, saatat joutua odottamaan pitkään. Ole itse aktiivinen. Jos näet kiinnostavan tyypin, toimi.

Muista kuitenkin, että epätoivon haistaa. Jos kuljet ympäri baaria etsien potentiaalisia treffikumppaneita hampaat irvessä, karkoitat potentiaaliset deitit ympäriltäsi. Elä hyvää elämää, josta nautit ja ympäröi itsesi mukavilla ihmisillä. Niin törmäät myös ihaniin treffiehdokkaisiin kuin sattumalta. Ja kun törmäät, uskalla toimia.

2. Älä ole nirso

Olet saattanut määritellä oman tyyppisi ja nyt etsit kumppania määritelmäsi mukaan. Unohda se. Pariutumisessa on kysymys ennen kaikkea kemiasta, ei oikeanlaisista kengistä, ammatista tai deitin pituudesta. Jos määrittelet tyyppisi liian mustavalkoisesti, saattaa elämäsi rakkaus lipua huomaamatta ohitsesi.

3. Tekstaa

Tänä päivänä viestien kirjoittamista kannattaa treenata, sillä niillä kommunikoidaan myös treffirintamalla. Puhelut ovat eilispäivää - harjoittele sen sijaan viesteillä itsesi ilmaisua. Leikkisät, flirttailevat ja kivat viestit ovat treffailun tätä päivää.

4. Myös nainen voi maksaa

Itsenäiset ja itseään arvostavat naiset eivät suinkaan automaattisesti odota, että mies maksaa kaiken treffeillä. Vähintäänkin tarjoudu maksamaan osuutesi tai osa drinkeistä, kun olette treffeillä. Näin osoitat, ettet ole vain miehen kyljessä kyhnöttäjä, vaan vastaat omasta elämästäsi. Vaikka moni mies varmasti mielellään kaivaa maksuhetkellä lompakon esiin, on hyvä edes tarjoutua maksamaan. Myös omaa itseäsi ajatellen.

5. Ole avoin

Älä oleta asioita. Vaikka takana olisivat muutamat onnistuneet treffit, ei pidä olettaa, että nyt ette enää tapailisikaan muita. Tänä päivänä monet saattavat treffailla useitakin yhtä aikaa, eikä siitä pisteestä vakavampaan tilanteeseen siirtyminen ole ollenkaan pieni askel. Jos päätätte ottaa sen askeleen tai sinä haluaisit sen ottaa, puhu ajatuksistasi ääneen. Älä oleta mitään, vaan ole avoin.

6. Älä sorru seksiin

Vaikka monet harrastavatkin tänä päivänä yhden illan juttuja, sinun ei tarvitse, jos et halua. Älä missään nimessä tee mitään vain siitä paineesta, että muut tekevät niin. Vaikka monet muut harrastaisivat seksiä ensimmäisten kolmien treffien aikana, sinun ei tarvitse, jos ei tunnu siltä. Pidä oma aikataulusi rohkeasti ja tee niin kuin sinusta tuntuu hyvältä.

7. Sinut googlataan

Tiedä, että mies tulee katsomaan Facebook-profiilisi tarkasti läpi ja tutustumaan Instagram-tiliisi. Siisti ne sellaisista tiedoista, joita et halua hänelle näyttää. Jos Facebookissa on avoimena kuvat synnytyssairaalasta vastasyntyneen kanssa tai edellisen liittosi hääkuvat, piilota ne suurelta yleisöltä - jos et halua, että ne näkyvät myös tuleville deiteillesi.

8. Ole rohkea

Käy rohkeasti monilla treffeillä, äläkä odota, että ensimmäisillä kolahtaa. Niin ei välttämättä käy vielä viidennenkään kumppanin kohdalla. On hyvä tavata paljon erilaisia miehiä, jotta opit samalla itsestäsi ja ryhdyt hahmottamaan, mitä haluat ja millainen kumppani sinulle sopii. Ja pidä hauskaa matkan varrella. Älä suorita deittailua, vaan nauti elämästäsi. Se Oikea tulee kyllä kohdallesi, kun hetki on oikea.


5 keinoa selviytyä sokkotreffeistä kunnialla. Lue lisää täällä.


Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat