Nainen, ujostuttaako? 4 tapaa saada treffit sovittua kysymättä suoraan

01.07.2014 13:06 - Senni Loikala

Mies on mahdollista saada koukkuun esittämättä suoria kysymyksiä.  

Vaikka nainen voi tehdä aloitteen siinä missä mieskin, saattaa se ujostuttaa monia. Toiset puolestaan pitävät sitä yhä miehen tehtävänä. Mutta miten toimia, kun ei itse halua pyytää toista ulos, vaan tahtoisi miehen esittävän pyynnön treffeistä?

Kutsu hänet mukaan illanviettoon

Vaikka kyse ei ole suoranaisista treffeistä, voi olla hyvä idea pyytää mies mukaan illanviettoon ystäviesi kanssa. Olipa kyseessä elokuvailta tai jalkapallo-ottelun seuraaminen, innostuu kiinnostunut mies liittymään seuraan. Toisen kutsuminen mukaan suurempaan porukkaan ei vaadi yhtä suurta rohkeutta kuin pyytäminen treffeille, ja samalla pääset näkemään, tahdotko vielä illan jälkeen viettää hänen kanssaan kahdenkeskeistä aikaa. Vietettyänne aikaa samassa porukassa, saattaa mies kaivata seuraasi jatkossakin.

Osta hänelle drinkki

Ajattelitko, että vain miehet voivat tarjota naiselle? Jos olette baarissa, hyvä tapa takuulla saada miehen huomio, on tilata hänelle juoma. Se saa miehen huomaamaan, että olet kiinnostunut hänestä ja jos veto on vastavuoroinen, saattatte käydä juttusille.

Jos kuitenkin olette muualla, voit kysyä mieheltä ikään kuin lennosta, kiinnostaisiko häntä lähteä katsastamaan uusi, lähistöllä oleva baari tai ravintola. Jos saat kysymyksen vaikuttamaan siltä, että olisit keksinyt sen hetkessä, ei se tunnu yhtä jännittävältä kuin suora treffiehdotus.

Näytä kiinnostuksesi

Mikäli mies vaikuttaa ujolta, voi olla hyvä idea vihjata hänelle kiinnostuksestaan. Istu hänen viereensä ja jutustele pilke silmäkulmassa. Joskus kannattaa kertoa kiinnostuksensa suoraan, mutta tällöin on hyvä olla varautunut myös pakkeihin. Monet miehet eivät kuitenkaan ryhdy tuumasta toimeen ennen kuin ovat varmoja naisen olevan kiinnostunut heistä, joten itsensä todella kannattaa pistää likoon, mikäli tahdot tutustua häneen paremmin romanttisessa mielessä.

Vetoa ystäviesi kiireisiin

Toinen hyvä tapa saada mies koukkuusi ja lähtemään treffeille kysymättä suoraan on kertoa, että tahtoisit kovasti tehdä jotakin kivaa viikonloppuna. Puhu menoista, joista hänenkin olisi helppo innostua, kuten keilaamisesta tai yhdelle drinkille menosta. Voivottele hetki, kuinka kiireisiä ystäväsi ovat ja ole sitten hetki vaiti. Tässä vaiheessa kiinnostuneella miehellä leikkaa todennäköisesti ja hän saattaa ilmoittautua seuraksesi.

Kuinka paljon treffeille kannattaa laittautua? Lue miesten mielipiteistä täällä.

Lähde: Hindustan Times

Kilpailut

Uusimmat