Mies, tahdotko valloittaa naisen sydämen? 4 helppoa tapaa

01.07.2014 16:55 -

Men's Health -lehti listasi neljä asiaa, joilla teet vaikutuksen naiseen.

Mietitkö miten voisit voittaa naisen huomion itsellesi? Men's Health -lehti listasi neljä asiaa, jotka voivat auttaa sinua tekemään positiivisen vaikutuksen naisiin. Katso alta, onko joku listan asioista sellainen, joka saattaisi auttaa sinua naisrintamalla.

1. Iskurepliikit, jopa kliseet, voivat toimia

Huumori ja kekseliäisyys kunniaan. Vaikka hauska lähestymistapa ei joka kerta toimisikaan, ei se myöskään jätä naista kylmäksi.

2. Vie nainen mielikuvituksillisille treffeille

Vanha elokuva ja päivällinen -yhdistelmä voi toimia välillä hyvinkin, mutta miksei kokeilla jotain uutta. Kehittele tavallisuudesta poikkavat treffit ja tee vaikutus. Vai unohtaisitko sinä esimerkiksi piknikin metrokäytävässä tai kuohuviinipullon jälkeen pelatun krokettiottelun puistossa?

3. Kohtele tuntemattomia hyvin

Jos nainen ei vielä tunne sinua kunnolla, osoita olevasi hyvä tyyppi olemalla ystävällinen kohtaamillenne ihmisille. Älä kuitenkaan ole liioitellun kohtelias.

4. Anna persoonallinen lahja

Ei ole tarvetta antaa naiselle huippukallista Rolex-rannekelloa heti tavattuanne, vaikka pankkitili sen soisikin. Tee omin käsin joku merkitsevä ja persoonallinen lahja, joka saa naisen tunteilemaan. Jos ei toimi, kokeile sitten sitä Rolexia.

Aiemmin kerroimme syistä, joiden takia mies saattaa jättää soittamatta naiselle. Lue juttu tästä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat