Onko suhteella tulevaisuutta? 4 merkkiä, jotka kertova, että kyseessä on pelkkä ystävyys

14.07.2014 13:55 - Reija Saarinen

Joskus ystävyys voi syventyä parisuhteeksi, aina näin ei kuitenkaan ole. Onneksi muutamien eleiden avulla asia on helpompi selvittää.

Aina joskus kahden ihmisen ystävyys saattaa syventyä parisuhteeksi saakka. Jos tällaista lopputulosta toivoo, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Niiden avulla voi helposti päätellä sen, onko kyseessä pelkkä ystävyys.

1. Muista puhuminen

Jos toinen puhelee koko ajan myös muista naisista/miehistä, on se suuri merkki siitä, että suhde on pelkällä ystävyyden tasolla. Jos hän on kanssasi tosissaan, hän ei todellakaan halua pahoittaa mieltäsi puhumalla muista kiinnostavista ihmisistä.

2. Yhteisen ajan puute

Jos hän ei useinkaan pyydä sinua leffaan, syömään tai kävelylle, ei hän ehkä ole ajatellut sinusta muuta kuin ystävää. Kannattaa myös tarkkailla sitä, millaisia aktiviteetteja hän kanssasi tahtoo viettää. Ovatko ne rakastavaisille vai ystäville sopivia?

3. Fyysisyys uupuu

Jos tapaamisenne ovat pääosin hyvin etäisiä, eikä koskettelua juurikaan ole, on suhde melko varmasti ystäväpohjalla. Jos sen sijaan haluatte kosketella toisianne jatkuvasti, voi suhteenne olla matkalla ystävyydestä parisuhteeseen.

4. Muiden kanssa parittaminen

Jos häntä ei kiinnosta se, mitä olet huomenna tekemässä, ei hän välttämättä ajattele sinua romanttisessa mielessä. Yksi selvä merkki on myös se, että hän yrittää parittaa sinua omien ystäviensä ja tuttujensa kanssa.

Onnellinen parisuhde vaatii tekoja. Katso kolme tärkeää tapaa, joiden kanssa pidät suhteen kunnossa, täältä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat