Illallistreffit luvassa? Vinkit, joilla annat hyvän ensivaikutelman

28.07.2014 18:06 - Susanna Karttunen

Ravintolassa käyttäytyminen kertoo sinusta paljon treffikumppanillesi. Muutamien vinkkien avulla voit tehdä häneen vaikutuksen.

Jokainen haluaa antaa itsestään hyvän kuvan treffeillä. Treffit ravintolassa tarjoavat kuitenkin hyvät puitteet myös mokailuun. Match.com-deittisivusto kysyi ihmisiltä, miten heidän mielestään ravintolaillallisella treffikumppanin kanssa tulisi käyttäytyä.

Deittisivuston kyselyn mukaan sekä naisia että miehiä ärsyttää eniten, jos treffikumppani syö äänekkäästi. Hyviä treffiruokia ovat vastanneiden mukaan italialainen ja kiinalainen ruoka sekä tapakset. Sushi, haiseva ruoka sekä pikaruoka eivät taas sovi varsinkaan ensimmäisille treffeille.

Ravintolassa ei kannata tilata ruokia, joissa on valkosipulia, sipulia tai mereneläviä. Kukaan ei halua suudella henkilöä, jonka henki haisee jollekin näistä.

Treffeillä kannattaa myös kiinnittää huomiota puhelimen käyttöön. Monien kiinnostus lopahtaa, jos treffikumppani ottaa kuvia ruoastaan, vastaa puheluihin, tekstailee tai päivittää sosiaalista mediaa treffien aikana.

Ravintolassa ei kannata käyttää liikaa aikaa ruokalistan tutkailuun. Jos sinulla menee usein kauan aikaa annoksesi valintaan, kannattaa katsoa ravintolan ruokalista etukäteen netistä. Kiinnitä huomiota myös alkoholinkäyttöösi. Hyvä sääntö on juoda aina yksi vesilasi alkoholijuomien välissä. Näin vältät näkyvän humalan ja itsesi nolaamisen.

Kiitä deittiäsi hyvästä paikkavalinnasta. Hän saattaa loukkaantua, jos et sano mitään. Kohteliaisuuden ei tarvitse olla ravintolaa ylistävä, vaan vaikka jostain kivasta yksityiskohdasta huomauttaminen.

Yksi tärkeä asia illallistreffeillä on myös se, miten kohtelet ravintolan henkilökuntaa. Jos olet heille tyly, deittisi saa sinusta erittäin huonon kuvan.

Lue aiemmasta artikkelistamme asioista, joita mies tarkkailee ensitreffeillä. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat