11 merkkiä kertovat, että kumppanisi haluaa viettää loppuelämän kanssasi

31.07.2014 12:10 - Laura Sulkava

Yksittäiset asiat eivät välttämättä vielä kerro täydestä sitoutumisesta, mutta useiden asioiden loksahtaessa kohdalleen, voi puhua sitoutumisesta ja jatkuvuudesta.

Yhteiset päätökset, tulevaisuuden suunnittelu ja perheytyminen ovat merkkejä siitä, että suunnittelette yhteistä elämään yksikkönä.

Yhteinen tulevaisuus

Hän puhuu tulevaisuudesta avoimesti. Yhteinen matka puolen vuoden päässä ja missä asutte viiden vuoden päästä ovat aiheita, jotka kertovat vakavasta tulevaisuudesta yhdessä.

Kahdestaan kotona

Hän haluaa viettää aikaa kotona kahdestaan. Yhteiset ateriat, kauppareissut ja rauhallinen oleminen kertovat siitä, että toinen haluaa olla kanssasi. Se, että viihtymiseen ei tarvita muita on vahva merkki yhteenkuuluvuudesta. Voitte viihtyä siis myös tulevaisuudessa!

Suuret elämän päätökset

Hän tekee suuria elämäänsä koskevia päätöksiä sinua ajatellen. Yhteenmuuttaminen, toisen kaupungin valitseminen ja työtä koskevat päätökset ovat suuria valintoja, jotka kertovat sitoutumishalusta.

Osa perhettä

Kuulut automaattisesti mukaan perhetapahtumiin. Jos sinun oletetaan olevan mukana perhetapahtumissa, se on selkeä osoitus sinun olevan matkalla suvun viralliseksi jäseneksi.

Lapsista haaveilu

Hän puhuu yhteisistä lapsistanne. Kun keskustelu on näin syvällinen ja tulevaisuuteen sitova, sinun ajatellaan olevan hyvä ihminen pysymään vahvasti mukana läpi riitojen ja ongelmienkin.

Yhteys sinun perheeseen

Hän pysyy yhteydessä perheesi kanssa. Halu olla osa perhettä kertoo, että hän on valmis näkemään vaivaa ja selkeästi osoittaa intonsa olla osa perhettäsi.

Yhteinen sitova päätös

Yhteinen koira, ostatte talon tai teette muun samankaltaisen suuren päätöksen, joka vaatii joko yhteisen budjetin tai sitoutumisen samaan asiaan, jota ette voi jakaa.

Meidän tavarat

Teidän erikseen ostamista tavaroista tulee yhteisiä tavaroita. Esimerkiksi toisella on auto tai asunto, jossa yhdessä asutte. Kun alatte puhumaan meidän asioista, on suhteella selvä suunta virallisia meitä.

Pienet yllätykset

Hän jaksaa yllättää sinut. On todennäköisesti mahdotonta yllättää ja paapoa toista joka päivä. Se että yrittää pitää kiinnostusta yllä ja tuoda toiselle iloa on suuri ele, joka kertoo jatkuvuudesta ja panostuksesta. Molempien panostus on kantava voima suhteessa.

Rankat ajat kammetaan läpi

Hän pysyy kanssasi läpi rankkojenkin hetkien. On tärkeää ymmärtää, että elämässä tulee takaiskuja. Niistä pääsee yli yhteisvoimin ja toisia pitää tukea, vaikka itsellä ei aina paras fiilis olisikaan.

Naimisiin, naimisiin!

Hän haluaa kanssasi naimisiin. Tulevasta kosinnasta tai kihlauksesta intoilu ja jatkuva mainostaminen saattaa kuulostaa epäromanttiselta, mutta se on kuitenkin merkki oikeasta tahdosta. Sellaisesta innosta, ettei sitä voi pitää sisällään.

Katso myös aikaisemmin kirjoittamamme jutut, mitä yllättäviä asioita mies pitää seksikkäänä ja 10-vuotiaan pojan huikeat ohjeet avioliittoon.

Lähde: Comopolitan

Kilpailut

Uusimmat