Voiko parisuhteesi huonosti? 8 merkkiä siitä, että olisi parempi erota

08.08.2014 19:15 - Susanna Karttunen

Kun suhteella ei ole tulevaisuutta tai olet kumppanisi kanssa onneton, on molempien osapuolien kannalta parempi erota. Kahdeksan merkkiä kertovat, milloin parisuhde ei enää kannata.

Parisuhteet voivat päättyä dramaattisesti isoihin riitoihin tai pettämiseen. Joskus suhteeseen jäädään roikkumaan turhan kauan, kun ei huomata, ettei suhteella ole tulevaisuutta. Kahdeksan merkkiä kertovat, milloin suhde olisi parempi lopettaa.

1. Riitelette kaikesta

Riitely silloin tällöin on luonnollinen osa parisuhdetta, mutta jos riitelette jokaisesta pienestä asiasta, on suhteessa jotain pahasti vialla.

2. Jäät toimistolle yhä myöhempään

Jos sinulla on töissä pitkän päivän jälkeen tunne, ettet halua kiirehtiä kotiin kumppanisi luo, kannattaa miettiä miksi asia on näin.

3. Kaikki, mitä kumppanisi tekee, ärsyttää sinua

Jos yhtäkkiä puolisosi tavat alkavat ärsyttää sinua yhä enemmän ja enemmän, ei suhteenne selvästikään voi hyvin.

4. Keksit tekosyitä, miksi et halua seksiä

On normaalia, että seksielämä viilenee alkuhuuman jälkeen. On kuitenkin eri asia, jos huomaat vältteleväsi seksiä koko ajan.

5. Et jaksaisi odottaa biletysiltaa kavereidesi kanssa

Jos vietät yhä enemmän aikaa kavereittesi kanssa, etkä malta odottaa näitä taukoja kumppanistasi, ei teillä mene hyvin.

6. Olet kiinnostunut muista ihmisistä

On eri asia tuijottaa lumoutuneena Ryan Goslingin vatsalihaksia leffaa katsoessa, mutta jos huomaat tosielämässä flirttailevasi toistuvasti muille, et ole selvästikään onnellinen nykyisen kultasi kanssa.

7. Et ole kiinnostunut tekemään uhrauksia

Anoppilassa ja puolison työpaikan juhlissa vierailu ei ole kaikkien mieleen, mutta jos rakastat kumppaniasi, olet valmis uhrauksiin siitäkin huolimatta. Mikäli sinua ei voisi vähempää kiinnostaa nämä uhraukset kultasi puolesta, ette selvästi enää arvosta toisianne entiseen tapaan.

8. Et voi kuvitella tulevaisuutta yhdessä

Kun mietit elämääsi viisi, kymmenen tai 20 vuotta eteenpäin, etkä näe kumppania kanssasi, ei suhteellanne luultavasti olekaan tulevaisuutta.

Uutisoimme aiemmin seitsemästä tyypillisimmästä erotilanteesta. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat