Naiset kertovat: "Teot, joista tiedän, että mieheni rakastaa minua"

12.09.2014 15:05 - Heli Thoren

Rakkaus ei välttämättä vaadi suuria tekoja, jotta sen tuntee. Naiset paljastavat hetket, jolloin he tuntevat olonsa erityisen rakastetuiksi.

Joskus rakastetuksi olonsa tunteminen voi vaatia märän suukon juuri oikealla hetkellä tai hyvän aterian. Familyshare.com-sivusto jututti lukijoitaan, ja naiset kertoivat ne hetket, jolloin rakkaus todella tuntuu:

1. "Hän kertoo rakastavansa minua joka päivä."

2. " Halaamme toisiamme paljon. Hän sanoo: tarvitsen halauksen ja minä vastaan: niin minäkin. Sitten halaamme pitkään.

3. "Hän on todellinen herrasmies ja kohtelee minua kuin leidiä. Hän avaa ovet, auttaa takin ylleni ja pitää sateenvarjoa kun sataa. Se tuntuu hyvältä."

4. "Hän vie minut joka viikko treffeille. Hän on tehnyt niin suhteemme alusta asti, koska tietää, miten tärkeää se on minulle. Etenkin lasten tulon jälkeen."

5. "Hän tulee kanssani elokuviin katsomaan romanttista komediaa."

6. "Hän tuo minulle lempisuklaatani, kun olen allapäin. Hän tietää, että tarvitsen sitä juuri sillä hetkellä."

7. "Hän arvostaa sitä, että olen kotona lasten kanssa. Hän kertoo minulle usein, kuinka onnekas on, kun jaksan hoitaa lapset ja kodin. Olen onnellinen, kun saan olla kotona ja työtäni arvostetaan."

8. "Hän kannustaa minua tekemään asioita, joita rakastan. Hän kannusti minua aloittamaan maalaamisharrastuksen ja kannusti aloittamaan joogan, kun haaveilin siitä."

9. "Hän kertoo, että olen kaunis myös silloin, kun herään aamulla tukka takussa, kasvot meikittöminä."

10. "Hän tulee mukaani vaatekaupoille. Hän istuu ja odottaa ja antaa hyviä mielipiteitä. Parhaat asut olemme ostaneet yhdessä."

11. "Hän tuo minulle kukkia, joka perjantai. Hän on tehnyt niin jo viidentoista avioliittovuoden ajan."

12. "Hän välittää muista. Auttaa naapureita, pitää huolta isästäni ja on aina valmis antamaan tukea sitä tarviseville. Rakastan häntä siksi niin paljon."

13. "Hän ei koskaan moiti minua tuhlaamisesta. Hän luottaa, etten osta turhaan mitään. Päinvastoin, hän kehuu, kun olen ostanut itselleni uusia vaatteita."

14. "Hän on aina ollut minulle uskollinen. Arvostaa ja ihailee, vaikka ympärillämme olisi ketä tahansa kaunottaria."

15. "Hän pukeutuu hyvin, tuoksuu ihanalle ja pitää itsestään huolta."


Lue 10 asiaa, joista tiedät, että hän on tosissaan kanssasi täällä.

Kilpailut

Uusimmat