Häihin voi valita myös useamman kaason - lue miten pidät kaikki iloisena

22.09.2014 19:00 - Susanna Karttunen

Aina ei ole helppoa valita kaasoksi vain yhtä parhaista ystävistä. Useamman kaason valitsemisessa voi kuitenkin olla ainekset katastrofiin. Lukemalla vinkit useamman kaason kanssa selviämiseen, pidät kaikkien mielen iloisena.

Kultasi kosi sinua - vihdoinkin! Kaason valinta on yksi ensimmäisistä asioista, joka kannattaa tehdä alkaessa suunnittelemaan häitä.

Jos sinulla on monta parasta ystävää, voi olla vaikea valita vain yhtä kaasoa. Useammassa kaasossa ei ole mitään väärää, mutta asetelmassa voi myös olla ainekset katastrofille.

Brides-lehti kokosi vinkkejä, joiden avulla pidät kaikkien mielen iloisena.

Saa jokainen tuntemaan olonsa tärkeäksi

On ymmärrettävää, että kaasosi saattavat alkaa kisata huomiostasi. Jokainen heistä haluaa olla rakkain ystäväsi.

Mustasukkaisuuteen voi auttaa se, että vietät aikaa jokaisen kanssa kahdestaan. Vedä heidät sivummalle polttareissasi tai muissa hääjärjestelypuuhissa ja kerro heille, kuinka paljon juuri hän sinulle merkitsee.

Anna jokaiselle omat tehtävät

Saattaa olla kiusallista valita yksi kaasoistasi hoitamaan enemmistö järjestelyistä. Kannattavinta ehkä jakaa tehtävät tasaisesti tyttöjen kesken. Yksi voi esimerkiksi auttaa sinua valitsemaan hääkimpun ja toinen avustaa kutsukorttien lähettämisessä.

Anna kaasojen vaikuttaa pukeutumiseensa

Yksi kaasoistasi saattaa hihkua onnesta nähdessään pinkit mekot, jotka olet valinnut kaikille kaasoillesi. On kuitenkin vaikea miellyttää kaikkia samanaikaisesti.

Tilannetta voi helpottaa se, että annat jokaisen kaason valita itse jonkin yksityiskohdan tyyliinsä. Se voi olla kampaus, korvakorut, kengät tai jopa mekko. Antamasi vapaus saattaa huojentaa toisiaan vertailevien kaasojen oloa.

Uutisoimme aiemmin siitä, miksi syyshäät kannattavat. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Brides

Kilpailut

Uusimmat