Aborttiin valmistautuvan avoin kirje: "Sydäntäni särkee, etten tunne lumoa, jota kuuluisi tuntea"

14.10.2014 10:51 - Laura Sulkava

Aborttiin päätyviä naisia saatetaan syyttää tunteettomuudesta. Päätös voi olla sydäntä särkevän vaikea ja sen ylipääsyyn on jokaisella oma tapansa.

Aborttiin valmistautuva nainen kirjoitti avoimen kirjeen. jossa sanoi hyvästit syntymättömälle lapselleen, jota hän ei koskaan saa tavata. Viesti on hyvä muistutus siitä, että abortti ei ole vain kylmä äkkinäinen päätös, joka tehdään ilman punnitsemista.

Alla kirje kokonaisuudessaan vapaasti suomennettuna.

" Pikkuinen,

Tunnen sinut siellä. Minulla on kaksinkertainen ruokahalu ja puolet energiamäärästä. Sydäntäni särkee, etten tunne sitä lumoa, jota kuuluisi tuntea. Olen pahoillani ja en ole pahoillani.

Olen pahoillani siitä, että nämä ovat hyvästit. Olen surullinen, että en koskaan saa tavata sinua. Sinulla olisi voinut olla isäsi silmät ja minun nenäni ja olisimme voineet luoda omat traditiomme, olla perhe. Mutta Pikkuinen, me tapaamme vielä. Lupaan, että ensi kerralla, kun näen sen pienen sinisen plussan, seuraavan kerran, kun olet samassa todellisuudessa kanssani, olen sinulle valmis.

Pikkuinen, haluan sinun olevan onnellinen. Enemmän kuin, mitä hyviä asioita haluan itselleni, haluan parhaita asioita tulevaisuudessa. Siksi en voi olla äitisi nyt. Kasvan vielä itse. Ei olisi reilua tuoda uutta elämään maailmaan, jossa minua kummittelevat vielä menneisyyteni haamut. Haluan sinun saavan kaikki ne asiat, joita minulla ei ollut lapsena. Haluan sinun olevan parempi kuin minä ikinä olin ja upeampi kuin minä ikinä voin olla. En voi tehdä sinulle sitä, mikä minulle tehtiin: Istutettiin spontaani rakkauden siemen puutarhaan ja toivottiin sen kasvavan vain haaveiden varassa. Rakkaus ja spotanius ovat kauniita asioita, mutta niillä on vain vähän arvoa. Ja kun minulla on paljon haaveita kierrellä ympäriinsä, ne haaveet eivät ole tarpeeksi tehokkaita työkaluja sinulle rakentaa parempaa huomista. En voi tuoda sinua tänne. En tällä tavalla.

Rakastan sinua, Pikkuinen. Toivoisin, että olosuhteet olisivat erilaiset. Lupaan, että näen sinut vielä ja seuraavalla kerralla voit kutsua minua Äidiksi.

-h "

Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, ajatuksia rankasti jakavasta, abortista. Tarinoita, ja niiden taustoja, on valtavasti. Vaikka ei olisi samaa mieltä muiden kanssa, aina voi laajentaa omaan ajatusmaailmaa toisten kokemuksilla,

Voit lukea englanninkielisen kirjeen kokonaisuudessaan tästä.

Kirjoitimme myös aikaisemmin myös äidistä, jolle suositeltiin kerta toisen jälkeen aborttia. Hän päätyi kuitenkin jatkamaan raskautta ja synnytti lopulta terveet neloset.

Lähde. Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat