Miehet kertovat avoimesti: Millainen on unelmien nainen?

13.01.2015 13:45 - Eeva Rajala

Näyttää siltä, ettei yksikään mies etsi samanlaista naista kuin toinen.

Yleisesti ajatellaan, että miehet haluavat älykkään, hauskan ja seksikkään naisen. Nämä adjektiivit tuntuvat monien korviin kuitenkin liian tavallisilta ja yleisiltä. Women's Health -lehti kysyi 12 mieheltä, mitä he oikeasti etsivät naisessa. Vastaukset olivat kauniita kuvauksia naisista ja jokainen vastaus oli erilainen.

"Unelmanaiseni on ainutlaatuinen. Hän ei erotu joukosta, mutta hänen huumorinsa, hymynsä ja kiinnostuksen kohteensa erottaa hänet kaikista muista. Joku, joka ei pelkää olla täysi tollo seurassani. Hän nauttii seurasta, mutta haluaa olla joskus myös kotona." - Jayson S.

"Unelmanaiseni on kaunis, itsenäinen, eikä pelkää haastaa minua. Hän on suorasukainen, rehellinen ja täsmällinen, sillä meidän pitää osata keskustella. Etsin naista, joka on valmis kokeilemaan uusia asioita ja tulemaan mukaani seikkailuihin. Hän vie minut pois omalta mukavuusalueeltani ja haastaa minua uusiin asioihin. Jos hän on näitä kaikkia ja nauttii aktiivisuudesta, syömisestä ja matkailusta, hän saattaa olla unelmakumppanini." - Bryan V.

"Olen aina arvostanut naisen halukkuutta kompromisseihin, sillä se on hyvän suhteen pohja. Haluan jonkun, joka jakaa perustavanlaatuiset moraaliset arvot kanssani. On vaikea tehdä kompromisseja, jos moraaliset arvot ovat erilaiset." - Eric A.

"Joku, jonka nöyryys peittää alleen sen, että hän tietää olevansa täydellinen ja jolla on vahva itsevarmuus." -Jeff D.

"Olin etsimässä jotakuta, joka jakaa kiinnostuksen kohteeni, muttei välttämättä kaikkia. En ollut etsimässä naispuolista versiota minusta, oikeastaan jotakuta, joka jakaa kanssani lempiaktiviteettini ja joka voisi saada minut kokeilemaan uusia asioita. Saattaa kuulostaa kliseeltä, mutta olin etsimässä jotakuta, jonka kanssa voisi olla juuttuneena autiolle saarelle, sillä loppupeleissä naimisiinmenohan on suoraan verrannollinen sen kanssa." -Ernesto M.

"Tärkeintä on löytää nainen, joka on ympäröity ihanuudella. Siihen ei koskaan kyllästy." -Jason S.

"Minulla ei ollut harmainta aavistusta, mitä olin etsimässä naisesta, kun aloin seurustella nykyisen vaimoni kanssa. Tajusin kuitenkin olevani rakastunut. Hän kiinnostui harrastuksistani ja oli heti hyvää pataa kavereideni kanssa. Hän kannusti minua asioissani, joita tein. Ensimmäistä kertaa minusta tuntui, että tässäkö se unelmien nainen on? Huomasin, että hän osaa pitää itsestään huolta, sillä en halunnut suhteeseen naisen kanssa, joka on kuin kakara." -Sean D.

"Viehätyn naisista, jotka ovat kunnianhimoisia ja joilla on tavoitteita, jotka ovat kovia tekemään töitä. Nainen ei vain istu kotona ja ole riippuvainen miehestään. Hän ahkeroi koko ajan ja tukee minua. Tällainen nainen ansaitsee kaiken." -Jay R.

"Kun etsin kumppania, olin etsimässä lojaalia, ihanaa ja hauskaa, jolla on isot rinnat. Olen saavuttanut näistä kohdista kolme. Halusin, että naisesta tulee hyvä äiti, jonka aikataulut mahdollistavat perhe-elämän." -Al H.

"Etsin naista, joka on A) looginen ja rationaalinen, eikä tee nopeita johtopäätöksiä joka tilanteessa, B) joka arvostaa omaa kulttuuriaan ja perinteitä, C) jolla on samanlainen huumori, eikä hän loukkaannu helposti, D) joka on romanttinen ja unelmoija ja uskoo, että tosirakkaus on olemassa, E) jolla on ystävällinen sydän jokaista kohtaan, F) joka on älykäs ja jonka kanssa voi keskustella sivistyneesti." -Dave G.

"Löysin naisen, joka täydentää minut. Niillä elämäni osa-alueilla, joilla itse olen heikko, hän on vahva. Se on vaikea tehtävä, mutta hän on mahtava." -Rod H.

"Rakastan tyttöystävääni, koska hänen seurassaan voin olla oma itseni, kerron vitsejä, virnuilen ja hölmöilen. Hän on välittävä, rakastava, hienotunteinen, intohimoinen, urheilullinen ja paljon muuta. Kun tapasin hänet ensi kerran, tiesin, että hän oli erityinen. Hän tukee minua missä tahansa päätöksessä." -Dave S.

Lue myös: Tutkija selvitti kysymykset, joiden avulla kenet tahansa saa rakastumaan itseensä - kokeile

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat