10 syytä miksi tatuoidut miehet ovat seksikkäämpiä kuin tatuoimattomat

05.02.2015 13:30 - Rea Tallgren

Tatuoinnit eivät ole pelkästään seksikkäitä, niistä voi myös päätellä paljon kantajastaan.

Tattoodo.com - ja Elite Daily -sivustot ovat listanneet hyviä puolia tatuoitujen miesten deittailemisessa ja selityksiä siihen, miksi tatuoidut miehet ovat tatuoimattomia seksikkäämpiä.  Ja niitähän riittää! Suomensimme tärkeimmät alle.

1. Tatuoidut miehet näyttävät pahoilta pojilta vaikka eivät sitä varsinaisesti olisikaan. Ja mikä olisikaan seksikkäämpää kuin pahat pojat?

2. Tatuoidut miehet uskaltavat tehdä isoja päätöksiä. Miten niin? No, heillä on jo ihossaan elinikäisiä kuvia. Siksi he tuskin myöskään vierastavat esimerkiksi sitoutumista.

3. Joskus tatuoinnit alkavat kaduttaa ja sen riskin ottaa jokainen tatuointilaitteen tielle asettuva. Tatuoidut miehet ovatkin inhimillisiä, ja hyväksyvät virheitä niin itseltään kuin muiltakin.

4. Tatuoidut miehet ovat luovia, ja heidän kanssaan ei tule tylsää. Hän ei myöskään pelkää näyttää tatuointejaan, sillä ne kuvastavat hänen värikästä persoonaansa.

5. Jokaisella tatuoinnilla on monesti tarina, ja kun miehen ihoon pääsee tutustumaan kerta kerralta enemmän, oppii hänestä aina lisää.

6. Tatuoitu mies kestää kipua, siitä todisteena ovat hänen lukemattomat kuvansa, joiden tekeminen tekee varmasti kipeää.

7. Tatuoitu mies ei pelkää värikästä elämää. Sen osoittaa jo hänen ihonsakin!

8. Tatuoidulla miehellä ei luultavasti ole tylsä työ, vaan hän tekee kenties jotain todella luovaa.

9. Tatuoidut miehet näyttävät käsittämättömän hyvältä hihattomissa paidoissa.

10. Yleisen mielipiteen mukaan tatuoidut miehet ovat loistavia rakastajia.

Lue myös syyt siihen, miksi lyhyemmät miehet ovat pitkiä seksikkäämpiä tästä.

Lähteet: Tattoo Do ja Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat