6 erilaista ystävää, jotka jokainen nainen tarvitsee lähelleen

06.02.2015 22:15 - Linda Arponen

Elämän eri tilanteisiin tarvitaan erilaisia ystäviä.

Olemme kertoneet aiemmin siitä, kuinka myös tieteen mukaan ystävät tekevät meistä onnellisia. Vaikka saatamme nimetä jotkin ystävistämme toisia läheisemmiksi, on useamman läheisen ystävän omistamisessa paljon hyviä puolia. Ihmiset ovat nimittäin erilaisia, minkä vuoksi myös erilaiset tilanteet vaativat vaihtelevia ihmisiä.

Löytyykö sinun lähipiiristäsi jo seuraavat ystävätyypit?

Siskonkaltainen ystävä

Kukaan ei tunne sinua niin kuin se ystävä, joka varttui aikuiseksi kanssasi. Lapsuudenystäväsi tietää, mistä poikabändeistä olet tykännyt, missä sait ensisuudelmasi ja kuka oli tanssiparinasi vanhojen tansseissa. Lapsuudenystävien seurassa voit tuntea olevasi aidoimmillasi.

Ystävä, joka kuuntelee

Useimmat ihmiset toki kuuntelevat jollain tasolla, mutta on tärkeää löytää ystävä, joka todella välittää siitä mitä sanot eikä tuomitse sinua. Hän myös tekee kaiken mitä kykenee auttaakseen sinua ongelmassasi. Jotta saat luotua tällaisen ystävyyssuhteen, täytyy myös sinun opetella hyväksi kuuntelijaksi. Kun olet utelias ja tarkkaavainen, vedät puoleesi samanlaisia ihmisiä.

Ystävä, jolla on samanlaisia harrastuksia

Ystävä, joka jakaa samat kiinnostuksenkohteet kuin sinä, on myös tärkeää seuraa. On kullanarvoista, että sinulla on ystävä, jonka kanssa voit jutella mistä ikinä tykkäätkään, on kyse sitten joogasta, blogeista tai tv-sarjoista. Tällä tavalla sinun ei myöskään tarvitse ärsyttää muita ystäviäsi ylitsepursuavilla jutuillasi asioista, joista he eivät tiedä mitään.

Ystävä, joka on valmis mihin tahansa

Hän etsii aina uusia seikkailuja ja laittaa sinut haastamaan itsesi. Tämä peloton ystävä on tärkeä erityisesti niissä tilanteissa, kun sinun täytyy olla sosiaalinen, mennä eteenpäin ja löytää uusia kokemuksia.

Työkaveri, joka muuttui ystäväksi

Työpäivästä selviytyminen on paljon miellyttävämpää silloin, kun sinulla on ystävä vierelläsi. On mukavaa, että lähelläsi on ystävä, joka ymmärtää työjuttujasi. Haasteena voi olla kuitenkin se, ettet voi välttämättä koskaan täysin rentoutua tämän ystävän seurassa, mikäli haluat säilyttää välillänne jonkinlaisen ammattilaissuhteen.

Paras miespuolinen ystävä

Kun tarvitset johonkin asiaan rehellisen miesnäkökulman, käänny parhaan miespuolisen ystäväsi puoleen. Hän voi rauhoittaa estrogeenin sotkemat ajatuksesi. On hän sitten homo tai hetero, olisi paras, että hän olisi kuitenkin sellainen henkilö, josta et ole romanttisesti kiinnostunut.

Lähde: PopSugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat