"Poikaystävä halusi käyttää eksänsä vibraattoria" - oudoimmat asiat, joita miehet pyytävät sängyssä

15.04.2015 20:15 - Eeva Rajala

Uuden kumppanin tapaamisessa on paljon uutta opittavaa, kuten esimerkiksi hänen mieltymyksensä outoihin petipuuhiin.

Se, mikä toimii sänkypuuhissa itselle, ei välttämättä ole se, mistä toinen kiinnostunut. Muun muassa Women's Health -lehti tiedusteli naisilta, millaisia outoa asioita miehet ovat heiltä pyytäneet makuuhuoneen puolella.

"En edes tiedä, miten tähän päädyttiin, mutta olin syömässä tikkareita poikaystäväni kanssa. Aloimme vehdata ja hän alkoi antaa suuseksiä. Jossain kohtaa hän pyysi, voisiko hän käyttää tikkaria sisässäni. Ei mitenkään kovin hygieenistä. En tiedä, miksi suostuin."

"Tapailin huomattavasti vanhempaa miestä. Hän pyysi aina, voisiko hän sitoa ja alistaa minua. Jossain vaiheessa ymmärsin, että olin hänelle vain seksilelu."

"Tein joskus huonoja valintoja ja aloin suhteeseen varatun miehen kanssa. Uskon, että pettäminen sytytti miehen, sillä myöhemmin tämä sama mies pyysi, että minä pettäisin häntä. Hän vielä pyysi minua tekstaamaan toisen miehen luota, mitä siellä tapahtuu. En suostunut. Kiitän häntä siitä, että hän avasi silmäni."

"Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun harrastin ihastuksen kohteeni kanssa seksiä. Hän otti yhtäkkiä esiin vibraattorin, jota en itse pidä ensimmäisten seksinharrastuskertojen välineenä. Ajattelin kuitenkin, että hän haluaa vain varmistaa orgasmini. Sitten mies sanoi, että hänen entisensä rakasti myös vibraattoria. Kävi ilmi, että mies tahtoi käyttää samaa vibraattoria minuun kuin eksäänsä. Ei kiitos."

"Yksi mies kapusi sängyssä kirjaimellisesti silmilleni. Hän siis kiipesi alastomana päälläni niin, että hän piti kiveksiänsä suljettujen silmieni päällä. En oikein tiedä, mitä hän tahtoi, sillä hän ei kertonut. Hän vain jäi heiluttamaan niitä siihen."

"Olin hulluna entiseen miesystävääni. Seksielämä alkoi vain toistaa samaa kaavaa, josta mies ei pyynnöistä huolimatta halunnut luopua. Joka kerta hän pyysi, että makaan vatsallani sängyllä ja hän riisuu minut. Hän myös aina halusi tulla vain takaapäin. Siinä se sitten olikin. Vaikka sainkin orgasmeja, halusin myös jotain muuta. Ei kiitos." 

"Seurustelin komean miehen kanssa. Hän vitsaili, että jos lähtisin töistä aiempaa harrastamaan seksiä hänen kanssaan, hän antaisi minulle 500 dollaria. Lähdin töistä aiemmin ja harrastimme seksiä. Kun hän lähti, huomasin hänen jättäneen minulle 500 dollaria rahaa. Hän siis maksoi seksistä kanssani. Annoin rahat hänelle takaisin ja jatkoimme tapailua."

"Entinen poikaystäväni piti roolileikeistä. Hän halusi aina esittää, että tulisi hierontaa ja minä olisin se hieroja. Tietenkin happy endingillä. Teimme sen vitsimielessä ja nauroimme yhtä paljon kuin nautimme siitä. Se oli hauskaa."

Lue myös: Ohjeet, joilla ei voi mennä pieleen - naiset piirsivät hyväilykartan täydellistä suuseksiä varten

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat