Millainen morsian olet? Tee hauska häätesti

01.11.2014 15:15 - Rea Tallgren

Morsiamet ovat kaikki erilaisia, mutta joillakin häiden täydellisyydestä tulee pakkomielle. Hauskalla testillä voit testata, oletko rento vai diivaileva morsian.

Joskus väitetään, että kaikki morsiamet ovat vaativia ja hysteerisiä. Näin ei kuitenkaan ole. Mutta millainen morsian sinä itse olet? Vastaa alla oleviin kysymyksiin rehellisesti ja testaa, oletko vaatimaton vai diivaileva morsian.

1.

A) Alat suunnitella häitäsi heti, kun sinua kosittiin. Tai no, se on virallinen versio. Oikeasti olet suunittellut häitäsi jo pitkään ennen sitä.

B) Häiden suunnittelu ahdistaa jo pelkkänä ajatuksenakin. Haluat vain järjestää hyvät juhlat ja sanoa tahdon, kaikki muu oli toisarvoista.

2.

A) Juhlapaikkasi valikoituu kaupungin hienompien joukosta. Sen maksamiseksi vanhempasi joutuvat myymään muutamia klassikkohuonekaluja ja kumppanisi tekemään ylitöitä - mutta hei, vain paras kelpaa.

B) Kaunis lato, joka koristellaan kukkasin ja bajamajat pihalle! Voilá!

3.

A) Juhlapukusi on morsiuspukuliikkeen kimaltelevin ja silti haluat tehdä siihen muutamia muutoksia. Ai niin, morsiuspukuliike ei luonnollisesti sijaitse kotipaikkakunnallasi, koska eihän sieltä mitään löydy.

B) Ketjuliikkeen kaunis valkoinen mekko ja helpot kengät tekevät sinusta hääpäivänäsi prinsessan - ja jättävät rahaa muuhunkin.

4.

A) Kaasoja sinulla on yli kymmenen. Kaikkien pitää pukeutua valitsemaasi mekkoon, vaikka se ei pukisi heidän vartalomalliaan alkuunkaan. Heidän täytyy näyttää todella tyylikkäiltä ja huolitelluilta - mutta ei missään nimessä paremmilta kuin sinä.

B) Paras ystäväsi on kaasosi. Hän saa pukeutua miten haluaa - vaikka valkoiseenkin, jos hän niin tahtoo.

5.

A) Sormuksesi kimaltelee kilpaa auringon kanssa. Maksatte sormusta lopun ikäänne, mutta se on sen arvoista; esittelethän sitä jokaisessa mahdollisessa välissä kaikille.

B) Kultasepänliikkeessä on tarjouksessa kaksi sormusta yhden hinnalla - tilaisuus, jota ei voi missata!

6.

A) Kutsut paikalle kaikki kummien kaimoista lähtien. Sinä olet morsian vain yhden päivän elämässäsi, ja haluat, että kaikki näkevät sinut ja juhlivat sinua! Tai siis... sinua ja kumppaniasi. Oletat vieraidesi käyttäytyvän mallikkaasti. Itkeviä lapsia et myöskään suvaitse - varsinkaan kirkossa.

B) Paikalle kutsutaan suku ja lähimmät ystäväsi. Sinulle on tärkeää, että rakkaimpasi ovat läsnä elämäsi ikimuistoisempana päivänä. Osa vieraista viettää loppuillan vessassa ja yksi nukahtaa pöytään, mutta sehän on merkki hyvistä bileistä.

7.

A) Häälahjalistasi saa vieraasi haukkomaan henkeään ja vaikka kukaan ei myönnä sitä, peruu muutama ihminen osallistumisensa vain sen takia, että heillä ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa sinulle lahjaa.

B) Lahjatko? Jos nyt vaikka alkoholia tai astioita - tärkeintä, että kaikki tulevat paikalle!

8.

A) Häävalokuviin sinut ikuistaa ammattikuvaaja - eikä kukaan muu. Kirjoitat erikseen hääohjelmaan, että vieraat eivät saa laittaa sosiaaliseen mediaan itse napsimiaan kuvia häistänne.

B) Ystäväsi kuvaa häänne - jos muistaa.

9.

A) Tarjoilut juhlissa ovat niin hienoja, ettei suurin osa vieraista tiedä, mitä syö.

B) Äidin tekemät lihapullat ja uudet perunat ovat kova sana - ja se, mikä ruuassa menetetään, korvataan viinabuffetin antimilla.

10.

A) Häämatkasi suuntautuu Malediiveille. Yövytte kumppanisi kanssa hotellissa, joka oli rakennettu veden päälle ja katselette kalojen uiskentelua turkoosinsinisessä vedessä.

B) Sinunkin häämatkasi on vesiteemainen: Tallinnan laivan hytin ikkunasta kun ei näy muuta kuin myrskyävää merta.

Eniten A-vastauksia:

Olet luultavasti melkoisen raskas morsian. Maksatte häitänne vielä kymmenien vuosienkin päästä, mutta ainakin saat juuri sellaisen päivän kuin halusitkin. Sinun kannattaa kuitenkin pitää huoli, että liittosi kestää: kovin monella ei nimittäin olisi toista kertaa varaa tulla häihisi tai olla kaasonasi.

Eniten B-vastauksia:

Olet luultavasti elämässäsi hyvin suurpiirteinen ihminen, eivätkä hääsi ole poikkeus. Juhlat ovat hyvät, tosin kaikki vieraat eivät muista loppuillasta enää mitään. Häämekkoasi voi uusiokäyttää jatkossakin - ja vieraiden lahjaksi antamat viinakset kuluvat loppuun viimeistään uutenavuotena.

Kilpailut

Uusimmat