Oletko hyvässä parisuhteessa? 4 merkkiä paljastavat

06.11.2013 19:45 - Reija Saarinen

Hyvä parisuhde sisältää luottamusta ja rehellisyyttä, ja siinä molemmat saavat olla juuri sellaisia kuin ovat.

Alla neljä asiaa, jotka löytyvät hyvästä parisuhteesta.

1. Kunnioitus

Yksi suurimmista hyvän suhteen merkeistä on molemminpuolinen kunnioitus. On erittäin tärkeää, että molemmat osoittavat toisilleen kunnioitusta. Kunnioitus toisen päätöksiä ja haaveita kohtaan, on hyvän suhteen perusta. Jos siis molemminpuolinen kunnioitus on kohdillaan, eikä toinen polje toisen toiveita ja haaveita maahan, on suhteessa hyvät onnistumisen elementit.

2. Rehellisyys

Rehellisyys on suhteessa tärkeintä. Kenenkään ei kannata valehdella kumppanilleen, sillä yksikään suhde ei voi perustua valheeseen. Kannattaakin siis aina sanoa suoraan mitä ajattelee, sillä valehtelemalla eivät asiat parane. Hyvässä suhteessa myös ne huonot asiat sanotaan toiselle rehellisesti, näin ongelmia voidaan hoitaa yhdessä.

3. Kaipaus toisen luo

Jos lasket tunteja siihen, kun tapaat kultasi jälleen, on se hyvän suhteen merkki. Tämä on ehkä yksi tärkeimmistä hyvän suhteen merkeistä, sillä jos et malta odottaa seuraavaa tapaamistanne kertoo se suurista tunteista. Tosin kannattaa muistaa, että pieni etäisyys silloin tällöin on myös paikallaan.

4. Tunteiden näyttäminen

Hyvässä suhteessa molemmat uskaltavat näyttää tunteensa, olivatpa ne sitten hyviä tai pahoja. Tunteiden näyttäminen kertoo siitä, että uskallatte jakaa hulluimmatkin tunteenne ja ajatuksenne ilman pelkoa. Tällaista avoimuutta ei jokaisessa suhteessa ole.

Lähde: Become Gorgeous

Kilpailut

Uusimmat