Voivatko pitää paikkansa? 3 asiaa miehen elekielestä, jotka paljastavat ihannerakastajan

29.06.2014 18:15 - Senni Loikala

Englantilaisen ihmissuhdekirjailijan mukaan tietyt asiat miehen elekielessä antavat olettaa, että kyseessä on myös loistava rakastaja.

Tracey Cox on englantilainen ihmissuhteista, seksistä ja treffailusta kirjoittava tietokirjailija. Hän paljastaa Daily Mailille kolme asiaa miehen elekielestä, mistä voi ennakoida tämän taitoja petipainissa.

1) Hän pureskelee kynsiään

Kynsien pureskeleminen näyttää inhottavalta, mutta se voi ennustaa riehakasta seksielämää. Miesten, jotka eivät kynsisaksia omista ja hoitavat käsiensä siistimisen puremalla, kerrotaan nimittäin olevan valmiita kokeilemaan rajojaan. He innostuvat mitä uskomattomimmista asioista lemmenleikkien tiimellyksessä. Intohimoa ei seksistä ainakaan puutu, väittää Cox.

2) Hän puhuu käsillään

Mikäli mies elävöittää puhettaan suurieleisesti käsillään, voi se antaa vihiä hänen vahvuuksistaan petipainissa. Käsillään puhuvien uskotaan nimittäin olevan kekseliäitä ja luovia seksikumppaneita. He pitävät lemmentyötä eräänlaisena luomisena. Ei kuulosta lainkaan pahalta, vai mitä?

3) Hän seisoo ryhdikkäänä

Miehen asennosta voi lukea merkkejä siitä, millainen hän on rakastajana. Mikäli hän seisoo olkapäät ryhdikkäästi takana ja näyttää vetävän vatsaa sisään, saattaa hän todennäköisesti olla mitä oivallisin seksikumppani. Asennosta voi monesti lukea, kuinka itsevarma ihminen on. Se puolestaan heijastuu usein myös seksielämään.

Uutisoimme aiemmin kymmenestä seksimyytistä ja totuuksista niiden takana. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat