Kuva: AOP

Snapchatin tuore päivitys innostaa: "Paras koskaan"

14.12.2016 12:45 - Elisa Jalasjoki

Päivitys mahdollistaa muun muassa ryhmäviestien lähettämisen.

Suosittu Snapchat-sovellus julkaisi ennenaikaisena joululahjana useille käyttäjilleen mieluisan yllätyksen. Tuoreen päivityksen myötä käyttäjien on nyt mahdollista lähettää ryhmäviestejä 16 eri henkilön kesken. 

Säilyttääkseen sovellukselle tyypillisen piirteen, Snapchat on suunnitellut myös ryhmäviestit katoamaan itsestään 24 tunnin kuluttua niiden lähetyksestä. Käytäntö on siis vastaava kuin Oma tarinani -osiossa, jossa käyttäjä voi jakaa kuvia ja videoita seuraajiensa nähtäville vain 24 tunnin ajaksi. 

Tuore päivitys on aiheuttanut riemua useissa sovelluksen käyttäjissä. Esimerkiksi eräs nuori twiittasi päivityksen olevan "paras ikinä", lisäten samalla kuvan tuoreesta ryhmästään. Katso twiitti alta. 

Muita päivityksen mukana tulevia muutoksiakin toki löytyy. Esimerkiksi tallennettuja "snäppejä" on nyt mahdollista muokata. Painamalla pitkään kameranäyttöä, käyttäjä mahdollistaa myös kappaleiden tunnistamisen yhdessä Shazam-sovelluksen kanssa. 

Katso päivityksen myötä tapahtuvat muutokset kokonaisuudessaan alta.

Uusin versio Snapchatista on tällä hetkellä saatavilla uuden päivityksen myötä Applen puhelimiin. Snapchat on luvannut tuoda päivityksen pikimmiten myös muihin älypuhelimiin. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Snapchat poistaa "ärsyttävimmän" ominaisuutensa - käyttäjät ylistävät muutosta

Lue myös: Teini otti intiimiä kuvaa ajaessaan autolla - törmäsi poliisiautoon

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat