Instagram-videopuhelut toimivat nyt jopa kuuden henkilön ryhmässä

26.10.2018 12:15 - Teknavi / Petri Tapala - mobiili.fi

Aiemmin määrää oli rajoitettu neljään.

Instagram kertoo tukisivuillaan sovelluksen videopuheluiden tukevan nyt kuutta henkilöä samanaikaisesti. Tähän asti rajoitus on ollut neljä keskustelijaa.

Videopuhelut lisättiin osaksi Instagramia viime kesäkuussa, ja sittemmin ominaisuus on noussut suosioon Instagram Direct -viestipalvelussa. Viimeisin uudistus mahdollistaa videopuheluiden puhumisen enintään kuuden henkilön kesken aiemman neljän sijaan.

Instagramin videopuhelut on integroitu osaksi sovelluksen Direcrt-pikaviestipalvelua. Puhelun voi soittaa Direct-välilehden oikeassa yläkulmassa olevaa videokamerapainiketta koskettamalla ja halutut kaverit valitsemalla. Puhelun voi soittaa kenelle tahansa, jonka kanssa on aiemmin ollut yhteyksissä Direct-viestien välityksellä.

Instagram-videopuhelut ovat nyt mahdollisia isommallakin porukalla.

Videopuheluikkunan voi rupattelun ajaksi myös pienentää, jolloin Instagramin käyttöä on mahdollista jatkaa samalla normaalisti. Puhelun aikana voi muun muassa selata ja päivittää syötettään, lähetellä Direct-viestejä tai luoda tarinapäivityksiä.

Instagramin kuuden hengen videopuhelut ovat nyt saatavilla, ja ne saa käyttöönsä päivittämällä sovelluksen joko Applen App Storessa tai Googlen Play-kaupassa.

Lue myös: Miten Instagram listaa tarinoiden katsojat? Ylimpänä ei olekaan se kovin stalkkeri

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat