Kuva: Fotolia

Eikö lenkkeily kuumalla kelillä houkuta? 3 niksiä auttavat takaisin lenkkipolulle

29.05.2017 18:45 - Senja Rapila

Vaikka rakastaisikin lenkkeilyä, voi se olla vaikeaa kuumalla kelill. Onneksi on keinoja, joilla kuumuutta voi hallita lenkin aikana.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston listaamat vinkit alapuolelta:

Kylmä suihku

Ennen kun lähdet lenkille, käy kylmässä suihkussa ja kastele pääsi kunnolla. Älä kuivaa hiuksia, vaan laita ne tiukalle nutturalle. Kun juokset, tuuli viilentää ihoasi, kun se on märkä. Jos hiuksesi ovat lyhyet, laita otsallesi kasteltu hikinauha tai bandana. Ota mukaan juomapullo, josta voit kaataa vettä itsesi päälle, jos hiuksesi pääsevät kuivumaan.

Kylmägeelipussi tai jääpalat

Voit auttaa ruumiinlämpösi viileänä pysymistä laittamalla jäisenviileän kylmägeelipussin urheilurintaliiviesi väliin, etupuolelle tai takapuolelle olkahihnojen väliin. Mikäli sinulta ei löydy tällaista, Pop Sugar vinkkaa, että saman asian ajaa käytettyihin sukkahousuihin laitetut jääpalat, jotka sijoitetaan selkäpuolelle.

Jäinen pyyhe

Niskan viileänä pitäminen auttaa lämpöhalvauksen ehkäisemisessä, joten tässä käteväksi osoittautuu jäisenviileä pyyhe. Kastele ohut käsipyyhe vedessä, purista siitä ylimääräiset vedet pois ja laita se litteänä jääkaappiin vähintään tunniksi. Kun olet lähdössä lenkille, kiedo pyyhe kaulasi ympärille ja kiinnitä se hakaneuloilla.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Haluatko litteämmän vatsan? Kolmen tärkeää neuvoa, jotka takaavat tuloksia

Lue myös: Tehokkaat pepputreeniliikkeet, jotka pesevät kyykyt mennen tullen - kokeile jo tänään

Lue myös: Ammattisotilas ja personal trainer paljastaa rajut ohjeensa elämänmuutokseen: Totuttele kipuun!

Kilpailut

Uusimmat