Kuva: Shutterstock

Kahden vaginan nainen avautuu seksielämästään - "Ei helppoa"

16.09.2018 21:15 - Iiro Myllymäki

Maddiella oli kaksi vaginaa ennen kuin hän päätti leikkauttaa niitä erottavan väliseinämän. Leikkaus helpotti seksin harrastamista.

21-vuotiaalla Maddie Schuellerilla diagnosoitiin kaksi vuotta sitten harvinainen kohdun epämuodostuma, jonka tieteellinen nimi on uterus didelphys. Tämän takia naisella on kaksi kohtua ja kaksi kohdunkaulaa, ja ennen leikkauksessa käymistä hänellä oli myös syntymästä lähtien kaksi vaginaa. Nyt nainen on kertonut Unilad-sivustolle, miltä kahden vaginan kanssa eläminen tuntui.

Schueller kertoo, että hänen kahta vaginaansa erotti väliseinämä, ja että oikeanpuoleinen aukko oli huomattavasti vasemmanpuoleista suurempi. On harvinaista, että uterus didelphys johtaa kahden vaginan muodostumiseen. Schueller huomasi, että hänellä on kaksi vaginaa, kun hänellä alkoivat kuukautiset 12 tai 13 vuoden iässä.

- Tajusin, että siellä on väliseinämä, kun en pystynyt käyttämään tamponeja, Schueller kertoo.

Tästä muutaman vuoden päästä nainen alkoi saada kystia munasarjoihinsa, ja tämä johti useisiin sairaalakäynteihin. Kerran ultraäänitutkimusten yhteydessä häneltä kysyttiin, tiesikö hän, että hänellä on kaksi kohtua.

Nainen järkyttyi yllättävästä tiedosta ja oli huolissaan, pystyisikö hän saamaan lapsia. Lääkärit kertoivat hänelle, että vaikka raskaus voisi edetä molemmissa kohduissa samanaikaisesti, tätä tilannetta todennäköisempää olisi, että hän saisi kaksoset vain toisessa kohdussa. Kuukautiset naiselle tulee kuten kenelle tahansa kerran kuussa.

Miten kaksi vaginaa vaikutti naisen seksielämään? Kun Maddie Schueller sai tietää tilanteestaan, hän oli parisuhteessa miehen kanssa, jonka kanssa hän oli päättänyt harrastaa seksiä vasta naimisiinmenon jälkeen. Nainen on tähän päätökseen tyytyväinen, sillä kahden vaginan olemassaolo voi hankaloittaa seksielämää.

- Olen iloinen, että olimme kärsivällisiä, sillä seksi ei ole yhtä helppoa kuin jos on vain yksi vagina. Vasen puoli oli pienempi, joten valitsimme aina oikean, koska se oli paljon helpompaa. Seksi oli kivuliasta ja minulle tuli siitä polttavia tuntemuksia, koska penis hankasi seinämään, Schueller kertoo.

Seksin kivuliaisuus oli yksi suuri syy siihen, että nainen päätti leikkauttaa vaginansa. Muutama kuukausi sitten väliseinämä poistettiin leikkauksessa, ja nyt Schueller kuvailee, että hänellä on kahden vaginan sijaan "supervagina". Hänellä on edelleen kaksi kohtua.

Lue myös: Kinder-muna juuttui poikittain naisen vaginaan - taustalla oleva syy pistää hämmästelemään

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat