Valtaisia orgasmeja! Älä usko kaikkia lupauksia seksivälineistä

09.03.2012 15:45 - Eeva Rajala

Pitkän uran erotiikkaliikkeen omistajana tehnyt liikenainen varoittaa, ettei kaikkia seksiliikkeiden nettisivujen tuotemainoksia kannata ottaa kirjaimellisesti.

Sin City -seksivälineliikkeen aikoinaan perustanut, mutta sittemmin apteekkeihin uuden Amoa Wellness -yrityksensä kautta seksivälineitä vievä Sari Skott on urallaan tutkinut lukuisasti erilaisia seksiviihdebisneksen sivuja. Seksuaaliterveyskouluttajanakin toimiva Skott kertoo Voicelle, että seksiliikkeiden sivuilla tarjotaan aina jotain ihmeellistä.

- On aina jotain ihmeellistä se väline, ja saa aikaan saa sinulle valtaisia orgasmeja, ja tekee sinusta useamman sentin pidemmän peniksen omistajan. Kaikki on hirveän extremeä, Skott kommentoi.

Naisen mukaan monet nettisivujen lupauksista ovat myös hirveän extremeä ja lupaukset ovat oikeasti jopa järjenvastaisia.

- Penistä ei voi kasvattaa, etkä saa parempia orgasmeja, jos oletkin haluton tai kärsit limakalvojen kuivuudesta. Konkreettisia fysiologisia faktoja on unohdettu kertoa, seksuaaliterveyskouluttaja jatkaa.

Skottin mukaan täytyy muistaa myös, ettei ihminen harrasta vain räiskyvää seksiä. Hänen mukaansa Amoa Wellness -yrityksen nettisivut tarjoavat kuluttajaystävällisiä kuluttajatuotteita, jota kuluttaja voi arvioida sen perusteella, tarvitseeko hän tuotetta vai ei.

- Tehdään terveysnäkökulmasta tuotteita, jotka palvelevat intiimiterveyttä. Haluaisin luvata räiskyviä orgasmeja, mutta en uskaltaisi tehdä sitä. Se olisi mielestäni kuluttajasuojalain vastaista luvata sellaista, ja toiseksi se olisi minusta eettisesti väärin, Skott jatkaa.

Lisätietoa seksuaaliterveyteen keskittyvästä Amoa Wellness -yrityksestä tai sen seksiapuvälineistä löydät täältä! (Amoa.fi)

Kilpailut

Uusimmat