Odottavia äitejä kiusataan salilla? Julmia kommentteja raskausarvista ja takapuolen koosta

22.04.2014 12:45 - Senni Loikala

Amerikkalainen personal trainer Sara Haley tietää, millaista kohtelua raskaana olevat naiset voivat kuntosalilla saada.  

Personal trainer Sara Haley, 35, käy kuntosalilla kuusi kertaa viikossa Kaliforniassa. Rakkaus urheiluun ei ole laimentunut raskauden myötä. Haleyn vatsa on suuri, sillä pienokainen on kasvanut jumppaavan äitinsä masussa jo 35 viikkoa.

Liikunnan ammattilainen on joutunut törmäyskurssille muiden salilla kävijöiden kanssa. Raskaana oleva jumppaaja herättää nimittäin paitsi huomiota, niin joutuu myös kuulemaan ilkeitä kommentteja. Ainakin, mitä Haleyn kokemuksiin tulee.

- Joskus tilanne on sama kuin yläasteella, jossa ihmiset lyöttäytyvät yhteen ja heittävät häijyjä kommentteja, Haley kertoo.

Haley kertoo, että salilla kävijät ovat ilkkuneet häntä raskausarvista ja takapuolen koosta. Toiset puolestaan tuijottavat ja kuiskivat.

Raskaana kuntoilu on suositeltavaa, mistä myös Haley muistuttaa naisia. Kohtuullisuus liikunnan määrässä ja suoritustehossa on kuitenkin hyvä pitää mielessä.

Julkaisimme aiemmin kuvia kuuluisasta ballerinasta, Mary Helen Bowersista, jota suuri vauvamaha ei estä tanssimasta. Pääset katsomaan kauniit kuvat täältä.

Lähde: New York Daily News

Kilpailut

Uusimmat