Bikinikuntoon ilman dieettiä ja rankkaa treeniä – 7 vinkkiä

29.05.2014 18:15 - Linda Arponen

Jäikö "bikinikuntoon kesäksi" -tavoite toteutumatta? Ei hätää, rannalle voit suunnata siitäkin huolimatta.

Onko talven jäljeltä jäänyt muutama ylimääräinen kilo vyötärölle, mutta haaveilet silti rantavaatetuksesta? Kesä on aikaa, jolloin vaatteet vähenevät, mikä voi kuitenkin olla ahdistavaa, jos oma vartalo epäilyttää.

Älä huoli, sillä rantakuntoon ei tarvita täydellistä uumaa. Noudata seuraavia vinkkejä, niin voit nauttia rantaelämästä ilman dieettiä ja raskasta treeniä.

Tee lista niistä asioista, joista pidät kehossasi

Jos vain soimaat itseäsi siitä, ettet ole täydellinen, on sinun vaikeampi nähdä hyviä puolia itsessäsi. Kirjoita kymmenen kohdan lista niistä asioista, joista pidät kehossasi. Ovatko ne esimerkiksi voimakkaat kätesi, jotka jaksavat kantaa ostoskasseja tai vaikkapa jalkasi, joiden avulla jaksat juosta?

Käytä itseruskettavaa

Itseruskettavia tuotteita löytyy vaikka kuinka paljon. Kevyt rusketus auttaa peittämään ihon epätasaisuudet ja saa sinut näyttämään hoikemmalta. Muista kuitenkin kaikki vaiheet, joita itseruskettavan käyttö vaatii, kuorintaa ja ihokarvojen ajelua myöten.

Hanki kaunis peitekangas

Kevyt ja peittävä kangas suojaa auringolta ja tekee olemisesta myös hiukan mukavampaa silloin, kun vietät aikaa rannalla. Valitse vaalean värinen kangas, joka on kuitenkin sen verran paksu, että se suojaa ihon palamiselta.

Syö hyvin

Syö laadukasta ruokaa, joka tekee sinulle hyvän olon. Syö lihaa, terveellisiä rasvoja ja paljon kauden hedelmiä ja vihanneksia. Näin saat ihosi hehkumaan ja kehosi saa tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita.

Rajoita alkoholin käyttöä

Drinkki rantabaarissa on hauska idea, mutta liian monen juoman nauttiminen kerryttää kehoosi nestettä ja voi myös lihottaa. Juo siis vain yksi juoma tai korvaa se jollain terveellisemmällä.

Liiku

Säännöllinen liikunta parantaa mielialaa ja pitää kehon kunnossa.

Keskity hauskoihin asioihin

Kun olet ystäviesi kanssa bikineissä, lakkaa miettimästä, miltä näytät. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritä keskittyä itsesi sijasta ihmisiin ympärilläsi ja siihen, mitä olet tekemässä. Näin unohdat epävarmuutesi ja voit pitää hauskaa.

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat