Lisää tehoja seksiin: 5 jumppaliikettä, jotka näkyvät ja tuntuvat lemmenleikeissä

13.11.2014 20:10 - Senni Loikala

Kunnolla on merkittäviä vaikutuksia myös seksielämässä. WebMD-sivusto neuvoo jumppaliikkeitä, joiden avulla saa lisää puhtia myös lemmenleikkeihin.  

Lantion nosto

Olipa lempiasentosi lähetyssaarnaaja tai viihdytpä ennemmin päällä, on lantion nostoista selinmakuulla hyötyä myös makuuhuoneessa. Pääset liikkeeseen, kun menet makaamaan selällesi ja pistät jalat koukkuun kantapäät pakaroiden lähelle. Lähde työntämään lantiota mahdollisimman ylös, ja yläasennossa vartalosi on vaaka-asennossa polvista hartioihin.

Lankku

Vaativan liikkeen tekeminen vahvistaa vatsalihaksiasi syvältä ja lisäksi myös kätesi, pakarasi ja reitesi voimistuvat. Ne ovat lihakset, joiden voimakkuudesta on suurta hyötyä myös kullan kanssa makuuhuoneessa. Päästäksesi hyviin tuloksiin tee lankku ainakin kerran päivässä 60:n sekunnin ajan.

Venytys taaksepäin

Liikunta-asiantuntija Liz Neporent suosittelee asentoa, josta voi olla hyötyä petileikeissä. Kyseinen asento auttaa pysymään mieleisessä asennossa makuuhuoneessa ilman tukea. Harjoitellaksesi asentoa seiso polvillasi jumppamaton päällä. Laske toinen kätesi taaksesi lattiaan kiinni. Venytä vapaaksi jääneellä kädellä yläviistoon taakse ja laske päätäsi samansuuntaisesti taaksepäin.

Kissa-asento

 

Kyseisen jooga-asennon voi kuvitella eräänlaisena esileikkinä. Se venyttää selkää, parantaa keskittymiskykyä ja saa jopa hengittämään rytmissä. Lopputulos on, että pystyt keskittymään juuri käsillä olevaan hetkeen - olipa se jumppasalissa tai silkkilakanoiden välissä.

Punttis-sammakko

Neporentin mukaan myös eräällä toisella liikkeellä voidaan saada keho joustavammaksi rakasteluakin silmällä pitäen. Ota käsipainot ja laske takapuoltasi kohti lattiaa niin, että jalkasi ovat lantiosi molemmin puolin (reisi ja pohje jäävät 90 asteen kulmaan), jalkaterät itsestäsi pois päin. Jalkojesi asento muistuttaa tällöin sammakon koipia. Pidä käsipainoja lantiotasi vasten, mikä tuo liikkeeseen vastusta. Liike on loistavaa jumppaa sisäreisille, nivusille ja lantiolle.

Seuraava artikkeli: Erilaiset seksityypit listattiin: Mikä seitsemästä vaihtoehdosta vetoaa sinuun?

Lähde: WebMD

Kilpailut

Uusimmat