Epämiellyttävä työ saattaa lihottaa - tuore tutkimus paljastaa sudenkuopat
Tuoreeseen brittitutkimukseen vastasi peräti 2000 ihmistä. Suurin osa heistä sanoi, että heidän mielentilansa vaikuttaa siihen, mitä he söivät ja kuinka epäterveellistä sapuskaa suuhun tuli ahdettua.
Yksi isoimmista tekijöistä herkuttelun tai epäterveellisten ruokien mässäilyn taustalla oli se, jos ihminen ei viihtynyt työssään. Jopa 72 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoikin, että huono työpäivä sai aikaan sen, että kotona tuli mässäiltyä epäterveellisesti.
Keskiverto aika, jossa ruokaa työaikana hotkittiin, oli myös hälyttävän lyhyt. Moni vastaajista kun syö ruokansa jopa kuusessa minuutissa. Jopa kolme viikon työlounaista syödään työpisteellä samalla, kun töitä tehdään.
Lähde: Daily Mail
Kilpailut
Uusimmat
Tuleeko alumiinivuoka pestä, jotta sen voi laittaa metallinkeräykseen? Asiantuntijalta selkeä ohje
Osaatko ulkoa Suomen legendaariset euroviisukappaleet? Testaa taitosi hauskassa visassa
Yleinen tapa saattaa tehdä hallaa parisuhteelle
Mitä ostaa äitienpäivälahjaksi? Vinkit lahjaideoihin pienemmälläkin budjetilla
Sami Uotila parisuhteensa julkisesta ruotimisesta: 'Negatiiviset vaihtoehdot tuntuivat kelpaavan'
Näytä lisää