Nainen päätti juoda 3 litraa vettä päivässä kuukauden ajan: "Tulokset ovat käsittämättömät"

14.12.2014 12:45 - Rea Tallgren

Moni juo vettä alle suositellun päiväannoksen. Eräs brittinainen päätti ottaa härkää sarvista ja selvittää, mitä muutoksia suositellun määrän nauttiminen saisi aikaiseksi.

Sarah Smith halusi tehdä jotain iholleen. Se oli kuivakka, läikikäs ja hän koki näyttävänsä vanhalta. 42-vuotias kahden lapsen äiti neuvotteli ihotautilääkärinsä kanssa mahdollisista apukeinoista, kun kävi ilmi, että hän yksinkertaisesti nauttii liian vähän vettä.

Vaikka Smith oli skeptinen, päätti hän kokeilla ensimmäisenä keinonaan lisätä päivittäistä vedensaantiaan kolmeen litraan, mikä on suositeltu määrä aikuiselle naiselle. 28 päivän ajan Smith pitikin huolen siitä, että hän joi päivittäin vähintään kolme litraa vettä.

- Tulokset olivat  käsittämöttämät! sanoo Smith nyt.

Hän sanoo näyttävänsä kymmenen vuotta nuoremmalta. Ennen ja jälkeen -kuvista näkee, että hänen ihonsa on tasaisen värinen. Lisäksi hänen silmäpussinsa ovat kadonneet tyystin.

Jos vedenjuominen saa tällaisia tuloksia aikaan, lienee aika varata työpisteelle vesipullo, jota hörppiä tasaisin väliajoin. Katso kuvat tästä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat