Haaveiletteko vauvasta? Miehille tehtiin oma hedelmällisyysmittari

24.04.2015 20:45 - Senni Loikala

Uuden, pelkästään miehille suunnatun älypuhelinsovelluksen avulla kaksilahkeiset pystyvät parantamaan hedelmällisyyttään.

Lisääntymisen mahdollisuuksien maksimointi ei ole vain naisten heiniä. Vastuu on myös miehillä, minkä vuoksi Mike Huang Glow-yrityksestä on luonut miekkosille apuvälineen hedelmällisyytensä parantamiseen.

- Miesten lisääntymisterveydellä on yhtä tärkeä rooli kuin naisilla, kun pari yrittää saada raskauden aikaan, Huang sanoo.

Mies on tehnyt pian markkinoille tulevan, kaksilahkeisille suunnatun älypuhelin-applikaation. Sen avulla käyttäjät pitävät päivittäin kirjaa terveydestään.

Faktat tiskiin

Jos applikaation käyttäjä myöntää polttaneensa tupakkaa, isketään hänelle faktat tiskiin. Tupakoivien miesten hedelmällisyysaste on 40 prosenttia alhaisempi verrattuna savuttomiin miehiin. Applikaatio kannustaa miehiä myös lisäämään kalansyöntiään ja vähentämään pekonin popsimista, sillä ruokavaliolla on suuri vaikutus hedelmällisyyteen.

Miesten hedelmällisyyttä parantavat, applikaation tarjoamat faktat ovat peräisin tieteellisistä ja luotettavista lähteistä. Niiden lisäksi applikaatio ohjaa miehiä foorumeille, joissa he voivat kysyä luottamuksellisesti asioita lisääntymisestä.

Naisille oma sovellus

Lisäksi miesten kumppaneilla on omat hedelmällisyysapplikaationsa. Miehet pystyvät olemaan niihin yhteydessä ja näkemään esimerkiksi, että missä vaiheessa rakkaan kuukautiskierto kulloinkin on.

Applikaatio on edistysaskel kohti aiempaa parempaa miesten lisääntymisterveyttä. Samalla se kuitenkin osoittaa, että unelma vauvasta voi joskus mennä jopa ryppyotsaiseksi. Toisaalta, mitäpä sitä ei pienen sydämensulattajan eteen tekisi.

Lue myös: 9 faktaa, jotka aiheuttavat miesten hedelmättömyyttä

Lähde: Wired

Kilpailut

Uusimmat