Kuva: Fotolia

Kahden lapsen isän peniksellä on pituutta 2,5 senttiä - avioliitto kariutui vaikeaan seksiin

14.12.2015 15:15 - Senni Loikala

Synnynnäisestä kehityshäiriöstä ei puhuttu Steve Bakerin kotona. Hänellä ei ollut aavistustakaan, miksi hänen peniksensä oli erilainen kuin muilla.

Brittiläinen Steve Baker meni naimisiin 29-vuotiaana parhaan ystävänsä siskon kanssa. Se oli suuri käänne Bakerin elämässä, ja tulevina vuosina aviopari sai kaksi lasta. Onni ei kuitenkaan ollut kestävää, sillä liitto kariutui vuonna 2001.

- Meidän ei ollut tarkoitus olla yhdessä ikuisesti, mutta seksi ei ainakaan auttanut asiaa. Se oli vain niin vaikeaa, eikä sitä juuri ollut, nykyään 62-vuotias Baker kertoo.

Seksielämän vaikeudet johtuivat Bakerin synnynnäisestä kehityshäiriöstä, joka vaikuttaa hänen peniksensä kokoon, ulkonäköön ja toimintaan.

Hypospadiaksi kutsuttu häiriö aiheuttaa sen, että hänen peniksensä on noin 2,5 senttimetrin pituinen. Erektiossa pituus kasvaa kymmeneen senttiin. Lisäksi virtsa-aukko sijaitsee poikkeavasti peniksen alapuolella.

- Ei ole puhettakaan, etteikö se olisi vaikuttanut itsetuntooni ja koko persoonallisuuteeni, mikä johtuu siitä merkityksestä, jonka yhteiskunta asettaa miehen peniksen koolle, Baker sanoo.

Häiriöstä ei puhuttu

Nykyään Kanadassa asuva Baker kasvoi aikuiseksi ilman, että hän tiesi syytä poikkeavalle penikselleen. Omat vanhemmat tai lääkärit eivät ikinä puhuneet asiasta, mikä lisäsi hänen epätietoisuuttaan ja huonommuuden tunnettaan.

- Oletettavasti heidän on täytynyt nähdä penikseni. Tämä on hyvin surullista. Heidän on täytynyt olla liian häpeissään mainitakseen siitä, Baker kertoo.

- Jonkun olisi täytynyt kertoa, mikä minussa oli vialla, koska elämäni olisi voinut olla hyvin erilainen, hän jatkaa.

Ympärileikkaus pahensi tilannetta

Bakerin tilannetta pahensi matka Uuteen-Seelantiin vuonna 1976. Hän uskaltautui hakeutumaan arvostetun urologin vastaanotolle. Urologi päätyi ympärileikkaamaan Bakerin peniksen, mikä oli virhe.

- Minä jäin ilman tuntoaistia (peniksen) kärjessä, eikä minkäänlaista tuntoa juurikaan ollut, Baker kertoo.

- Minulla ei ole aavistustakaan, miksi hän päätti ympärileikata minut ja vaurioista valittaminen ei tullut kuulonkaan. Se kaikki oli aivan liian noloa. Minun vain täytyi elää sen kanssa.

Nyt Baker kertoo kehityshäiriöstään avoimesti. Hänen lapsensa tietävät asiasta ja osaavat tukea isäänsä. Baker paljastaa yhden tulevaisuuden haaveistaan: hänestä olisi upeaa tulla isoisäksi.


Myös liian iso penis aiheuttaa miehille vaikeuksia. Lue suomalaisen Antin kokemuksista aiemmasta artikkelistamme.

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat