Kuva: Fotolia

Meneekö jo överiksi? Luksussynnytyssairaala on upeampi kuin viiden tähden hotelli

13.04.2016 17:45 - Pauliina Jokinen

Lontoolaissairaala palvelee maan rikkaimpia.

Kun tavallinen synnytyssairaala ei riitä, on aika suunnata Portlandin sairaalaan Lontooseen. Luksussairaalaan 36 yksityishuonetta ja sviittiä palvelevat vain varakkaimpia, sillä tavallinen huone kustantaa 1200 puntaa eli noin 1500 euroa yöltä. Paremmat huoneet maksavat 1800 puntaa eli noin 2250 euroa yöltä.

Sairaalan kalleimmat Vip-huoneet maksavat 2100 puntaa eli noin 2600 euroa yöltä. Vertailun vuoksi lontoolainen luksushotelli Ritz maksaa noin 900 puntaa eli noin 1120 euroa yöltä.

Sairaalassa ovat synnyttäneet muun muassa Sarah Ferguson, Victoria Beckham ja Liz Hurley.

Vaippojakaan ei tarvitse vaihtaa itse

Sairaala tarjoaa viiden tähden hotellipalveluita synnytyksen ohessa. Asiakkailla on mahdollista nauttia sairaalassa niin samppanjaa, ostereita kuin hummereitakin. Lisäksi vaipanvaihdon voi ulkoistaa sairaanhoitajille.

Edullisimmillaankin synnytyksen kustannukset nousevat 10 000 puntaan eli noin 12 500 euroon.

- Joskus asiakkaat haluavat kokonaisen kerroksen itselleen. Toisinaan he haluavat sisustaa paikan uudelleen ja meille on tärkeää, että voimme toteuttaa nämä toiveet, toimitusjohtaja Janene Madden kertoo.

Asiakkaille tarjoillaan synnytyksen jälkeen yksi ateria, joka kuuluu palvelun hintaan. Sen jälkeen ruoat tilataan erikseen viiden tähden ravintolasta. Sairaalalla onkin palkkalistoillaan yhdeksän huippukokkia, jotka pitävät asiakkaat tyytyväisinä.

Kun lähdön hetki koittaa, saavat perheet mukaansa kassin, joka sisältää luksustuotteita. Henkilökunta kertoo, että äidit lähtevät sairaalasta usein hyvien yöunien jälkeen.

- He lähtevät synnytyssairaalasta näyttäen filmitähdiltä, henkilökunta kuvaili Daily Mailille.

Lue myös: 15 asiaa, joissa äidit todella olivat oikeassa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat