Haluatko laihtua nopeammin? Muista nämä vinkit ennen nukkumaanmenoa

04.02.2015 21:45 - Heli Thoren

Muutamalla kikalla voit vauhdittaa hoikistumistasi.

Myös yöllä voi vauhdittaa laihtumista muutamilla täsmäneuvoilla. Womens Health Magazine kokosi vinkit yhteen, joiden avulla voit saavuttaa bikinikunnon nopeammin:

1. Keskity päivälliseen

Vältä liian suolaisia ruokia illalla. Etenkin ateriat, jotka sisältävät piilosuolaa - kuten kiinalainen ruoka - eivät ole parhaita aterioita ilta-aikaan, jos haluat pudottaa painoasi. Jos syöt kovin suolaista ruokaa illalla, suola varastoituu kehoosi koko yöksi ja saatat herätä turvonneempana kuin normaalisti.

2. Iltatreenit

Toisilla treenaaminen lähellä nukkumaan käymistä saattaa piristää turhaan. 2013 teetetyn tutkimuksen mukaan sen ei pitäisi kuitenkaan vaikuttaa unen laatuun. 67 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi, ettei myöhäisillä treeneillä ole vaikutusta. Jos kuulut tähän porukkaan, treenaaminen iltasella kannattaa laihtumisen kannalta.

3. Eväät mukaan

Ravintolalounas sisältää keskimäärin kaksi tai jopa kolme kertaa enemmän kaloreita kuin itsetehty lounas. Tee siis eväät töihin mukaan mahdollisimman usein. Näin tiedät, mitä syöt.

4. Juo vettä

Veden juomisesta puhutaan liki aina laihduttamisen yhteydessä, mutta se todella toimii. Painonhallintaekspertit neuvovat juomaan vettä noin tunti ennen nukkumaanmenoa. Tämän uskotaan vähentävät turvotusta ja huuhtomaan erityisen tehokkaasti kehosta kuona-aineita.

5. Pimeä huone

Melatoniinia erittyy kehosta pimeässä ja sen on todettu voimistavan myös energiankulutusta. Näin pimeässä huoneessa nukkuminen voi todella vauhdittaa myös hoikistumista.

6. Viilennä makuuhuone

Viileässä nukkuvat ihmiset polttivat National Institute of Healthin tutkimuksen mukaan noin 7 prosenttia enemmän kaloreita yön aikana kuin ne, jotka nukkuivat lämpimässä. Pyri siis viilentämään makuuhuoneesi muita huoneita viileämmäksi.


Lue myös: Nainen laihdutti 50 kiloa selfie-dieetillä.


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat