Jutta Gustafsbergin vinkki juhannusjuhlijoille: "Rötvää päivä, treenaa kolme"

18.06.2015 19:45 - Eeva Rajala

Moni treenaaja pohtii, voiko juhannuksena nauttia grilliherkuista ilman tunnontuskia.

Voicen Herättäjät -aamushow kysyi fitness-valmentaja Jutta Gustafsbergiltä, voiko juhannusviikonloppuna nauttia herkkuruoista ja -juomista ilman sen suurempaa ahdistusta kiloista ja treenin keskeytyksestä. Gustafsbergin mukaan juhannuksena voi nauttia minkälaisia herkkuja tahansa, kunhan pysyy kohtuudessa.

- Sitten, jos aletaan vetää ihan övereitä viinan ja ruoan suhteen, ja sitä jatkuu hemmetin monta päivää, niin se nyt ei ole hyvä, Gustafsberg sanoo.

"Rötvää päivä, treenaa kolme"

Gustafsberg kertoo käyttävänsä itse niin sanottua kolmen kerrointa: Jos laiskottelee ja mässää yhden päivän, niin kolme päivää siitä pitää treenata ja syödä terveellisesti, että on taas omassa lähtöpisteessä.

- Jos rötväät kaksi päivää, niin pitää treenata kuusi päivää, ja jos rötväilet kolme päivää, niin pitää treenata yhdeksän päivää. Tämä ainakin toimii itselläni tosi hyvin, nainen jatkaa.

Gustafsberg kuitenkin suosittelee, ettei ihmisten kannattaisi ottaa "täysiä sarjoja" ihan kolmea päivää, sillä eiköhän yksikin päivä riitä villiin juhlintaan.

Gustafsbergin haastattelu löytyy Herättäjien keskiviikkoaamun podcast-koosteesta, jonka voit kuunnella täältä!


Lue myös: Aiotko nauttia alkoholia juhannuksena? Nopea laskuri näyttää, kuinka paljon kaloreita saat

Kilpailut

Uusimmat