Haluatko pudottaa painoa? Pienet asiat, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

14.01.2015 18:15 - Reija Saarinen

Painon pudottaminen ei ole pelkkää tuskaa. Tärkeää onkin kiinnittää huomiota asioihin, jotka tekevät siitä hetkessä helpompaa.

Painon pudottaminen saattaa tuntua välillä suuren suurelta haasteelta. Todellisuudessa muutamilla pienillä elämäntapamuutoksilla saa jo pienoisia ihmeitä aikaan.

1. Juo enemmän vettä

Moni ihminen sekoittaa janon nälkään. Siksi vesipullo kannattaa pitää käsillä koko päivän ajan. Näin omasta nestetasapainosta tulee huolehdittua kuin huomaamattaan ja samalla ruoanhimo pysyy kurissa ja napostelu vähenee.

2. Liiku

Liikunta auttaa myös laskemaan ruokahalua, joten se on oiva tapa painon kurissa pitämiseen jo siitäkin syystä. Toki se auttaa myös polttamaan rasvaa ja pitää mielen ja mielen muutoinkin kunnossa.

3. Muista aamupala

Aamupala on ateria, jota ei todellakaan kannata skipata, varsinkaan jos aikoo päästä eroon liikakikoista. Se nimittäin saa sinut himoitsemaan lisäkaloreita myöhemmin päivän aikana. Kun keho saa aineenvaihdunnan liikkeelle heti aamusta, tuntuu olo täydemmältä kokon päivän ajan.

4. Juo teetä

Nauti teetä säännöllisesti, sillä se auttaa tyydyttämään helposti makeanhimon. Se myös täyttää, joten turha napostelu jää vähemmälle.

5. Syö säännöllisesti

Painoa tarkkaillessa on syytä muistaa se, että aterioita tulee nauttia säännöllisesti. Nauti siis monta pientä ateriaa päivän aikana. Näin keho pysyy tyytyväisenä ja himot eivät häiritse mieltä.

Lue myös: Eikö laihdutus onnistu? 7 vinkkiä, joilla kalorit palavat huomaamatta


Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat