Kuva: Splash

Povipommi Courtney Stodden, 21, odottaa esikoistaan - aviomies 34 vuotta vanhempi

17.05.2016 10:15 - Rea Tallgren

Povipommi nousi otsikoihin mentyään naimisiin viisi vuotta sitten näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa ollessaan vain 16-vuotias.

Courtney Stodden tunnetaan platinanvaaleista hiuksistaan, hurjista koroistaan, käsittämättömistä kurveistaan - ja siitä, että hän nai vain 16-vuotiaana Vihreä maili -näyttelijä Doug Hutchinsonin, joka on häntä 34 vuotta vanhempi. Pariskunnan suhde herätti alkuun pahennusta, mutta kohta kaksikko viettää jo viidettä hääpäiväänsä.

Hääpäivää pariskunta juhlii erikoisissa merkeissä, Stodden nimittäin paljasti juuri julkaistussa haastattelussa odottavansa pariskunnan esikoista. 

- Tämä on katkeransuloista aikaa, sillä yritän pärjätä kaiken hyvän ja pahan kanssa, mitä elämässäni on tällä hetkellä meneillään, nuori nainen selittää haastattelussa. 

Hänen uskotaan viittaavan siihen, että hän on julkisesti epäillyt äidillään olleen suhde Hutchinsonin kanssa. Stodden kertoo olevansa vasta neljännellä viikolla raskaana, ja myöntää, että heidän ei ollut tarkoitus kertoa vauvauutisia näin pian. 

- Mutta kaikki asiat eivät aina ole meidän itsemme päätettävissä, hän summaa mystisesti. 

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat