Kuva: HERO

Tänään tv:ssä: Hyytävä trilleri naapureista, joista kuka tahansa voi olla pelätty sarjamurhaaja

02.08.2016 07:15 - Senja Rapila

Good Neighbours - Murhavastike saattaa naurattaa mustalla huumorillaan, mutta samalla tarinassa piilee monta karmivaa yksityiskohtaa.

Tiistai-iltana saadaan nauttia kylmänmustasta huumorista, kun Hero esittää Jacob Tierneyn ohjaaman ja käsikirjoittaman elokuvan Good Neighbours - Murhavastike -elokuvan.

Elokuvan keskimmäisenä ideana on se, kuinka sarjamurhaaja alkaa talvisessa Montrealissa, Kanadassa, murhaamaan ja raiskaamaan nuoria naisia.

Paikkakunnalle muuttanut Victor (Jay Baruchel) tutustuu asuintalossaan nuoreen Louiseen (Anne-Marie Cadieux) ja toiseen erikoiseen naapuriinsa, pyörätuolissa istuvaan Spenceriin (Scott Speedman).

Elokuvassa seurataan tiiviisti, kuinka kolme täysin erilaista ihmistä tapaa toisensa, ja kuinka heidän välilleen syntyy suhteita. Minuuttien myötä katsoja alkaa hiljalleen ymmärtää, että kuka tahansa näistä kolmesta voi olla syyllinen rajuihin veritekoihin: yksi rakastaa kissojaan enemmän kuin ihmisiä, toinen puhuu peilikuvalleen ja kolmas näyttää jo valmiiksi epäilyttävältä.

Elokuva perustuu ranskalaisen kirjailijan, Chrystine Brouilletin, kirjoittamaan romaaniin. Good Neigbours -elokuva on saanut ensi-iltansa vuonna 2011. 

Voit katsoa elokuvan trailerin alapuolelta.

Good Neighbours - Murhavastike (16)
Klo 21:00
HERO

Lähde: Hollywood Reporter

Lue myös: Suicide Squad -elokuvan kaunotar tatuoi ihmisiä huvikseen: "En oiken tiedä miten säännöt menevät"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat