Kuva: AOP

Justin Bieber ja ex-tyttöystävä Selena Gomez avoimessa someriidassa

15.08.2016 11:45 - Iiro Myllymäki

Ex-pariskunnan tiukka sananvaihto sai alkunsa, kun Bieber syytti fanejaan ilkeydestä tämän uutta tyttöystävää kohtaan.

Pop-tähti Justin Bieberillä, 22, ja hänen entisellä tyttöystävällään Selena Gomezilla, 24, on ollut ankaraa sanaharkkaa sosiaalisessa mediassa. Bieber jakoi eilen ahkerasti Instagramissa kuvia hänestä ja uudesta tyttöystävästään Sofia Richiesta. Kuviin on virrannut faneilta vihaisia kommentteja siitä, että Bieber seurustelee 17-vuotiaan kanssa, ja Bieber vastasi kommentteihin seuraavalla kuvatekstillä:

”Laitan Instagramini yksityiseksi, jos ette lopeta vihaamista. Tämä lähtee nyt ihan käsistä. Jos olette todella fanejani, ette olisi niin ilkeitä ihmisille, joista pidän”, mies kirjoitti.

Gomez ei epäröinyt tuoda omaa mielipidettään julki ja kommentoi Bieberin kuvaa: ”Jos et kestä vihaa, lakkaa julkaisemasta kuvia tyttöystävästäsi – sen pitäisi olla erityistä ja teidän kahden välillä. Älä raivoa faneillesi. He rakastavat sinua ja ovat tukeneet sinua ennen kuin kukaan muu niin teki”, nainen kommentoi.

Bieber vastasi Gomezille ja syytti Gomezin käyttäneen häntä hyväkseen:

”Hauska nähdä, että ihmiset, jotka käyttivät sinua hyväksesi saadakseen huomiota, edelleen syyllistävät sinua. Surullista. Pelkkää rakkautta”, Bieber kirjoitti ensin.

”En ole vihaamisen kannalla. Toivottavasti voitte olla ystävällisiä ystävilleni ja toisillenne. Ja kyllä, rakastan fanejani”, kuului miehen toinen kommentti.

Gomezin uusin Instagram-kuva vaikuttaa viittaavan ex-pariskunnan välillä vallitsevaan kiistaan. Nainen on jakanut kuvakollaasin hänestä ja faneistaan, ja kirjoittaa, että fanit ovat hänelle ”koko elämä”.

Lue myös: Justin Bieber jälleen kylmänä fania kohtaan - video leviää netissä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat