Kuva: Juha Mustonen

Kalle Lindroth meni naimisiin - häissä julkkisvieraita ja Smak-bändin yhteenpaluu

21.08.2016 11:00 - Iiro Myllymäki

Muun muassa Antti Tuisku ja Roope Salminen olivat juhlistamassa ystävänsä suurta päivää.

Muusikko ja näyttelijä Kalle Lindroth, 27, on juhlinut häitään eilen Porvoon Tanssisaaressa. Lindrothin ja Hanna-vaimon häät juhlittiin kauniina kesäpäivänä lukuisten julkkisvieraiden kanssa. Muun muassa Roope Salminen ja Sara Sieppi juhlivat häitä yhdessä ja julkaisivat somessa ensimmäisen yhteiskuvansa. Antti Tuisku on myös jakanut kuvan häistä, ja kuvan yhteydessä hän kertoo toimineensa yhtenä Lindrothin bestmaneista. Myös Jenni Vartiainen nähtiin häissä. 

Yksi hääjuhlien kohokohdista oli Lindrothin ensimmäisen bändin, Smakin, esiintyminen. Bändi esitti juhlissa muun muassa Hallanvaara-hittinsä vuodelta 2004. Bändissä soitti myös Henri Salonen eli Hank Solo, joka nykyään tunnetaan muun muassa Sannin tuottajana. Myös Salonen luonnollisesti soitti häissä Smakin riveissä.

Kuten monille muillekin häille tätä nykyä, myös Lindrothin häille oli omistettu oma hashtag. Tässä tapauksessa hashtag oli #haka16, ja tällä tunnisteella muun muassa Instagramista löytyykin monia tunnelmallisia kuvia häistä. Näitä kuvia pääset katsomaan tästä linkistä.

Lue myös: Suomen suurimmat häät: Jättiyleisö jännitti hääparien puolesta

Kilpailut

Uusimmat