Kuva: Splash

Naisen kanssa kuherrellut povipommi suhteestaan näyttelijämieheensä: "Olemme tienristeyksessä"

22.09.2016 14:45 - Senja Rapila

Courtney Stoddenin, 22, ja Doug Hutchisonin, 56, epäiltiin eronneen, kun povipommi nähtiin intiimeissä tunnelmissa mysteerinaisen kanssa viime viikolla.

Kerroimme viime viikolla siitä, kuinka 16-vuotiaana miehensä Doug Hutchisonin kanssa naimisiin mennyt povipommi Courtney Stodden imutteli tuntemattoman naisen kanssa rannalla. Spekulaatiot Stoddenin ja hänen miehensä parisuhteen laadusta lähtivät välittömästi käyntiin, ja teinivaimoksikin tituleerattu kaunotar on nyt ottanut niihin kantaa.

- Silloin kun pariskunta kohtaa hankalan vaiheen elämässään, mikä tahansa se onkin, se joko repii teidät erilleen tai tuo teidät yhteen. Olen sitä mieltä, että olemme tällä hetkellä sellaisessa tienristeyksessä, jossa yritämme selvittää asioita, Stodden on kommentoinut.

Stodden koki keskenmenon loppukesästä. Hän odotti pariskunnan esikoista.

Kun povipommilta kysyttiin, haluaisiko hän saada lapsia miehensä Dougin kanssa, Stodden vastasi myöntävästi, vaikkakin hieman epäröiden.

- Olen vielä suruvaiheessa, joten minun on vaikeaa vastata tuohon kysymykseen. Mutta ei sitä koskaan tiedä, olen vain 22-vuotias, joten minulla on paljon aikaa ajatella sitä.

Lähde: Fox News

Lue myös: Amerikkalaisräppäri paljastaa: Olen harrastanut seksiä kolmen Kardashianin kanssa!

Lue myös: Brad Pittin salarakkaaksi väitetyltä näyttelijäkaunottarelta tiukka kirjoitus: "Rakastan miestäni"

Kilpailut

Uusimmat