Kuva: Splashnews

Ariana Grande julkaisi suloisia parisuhdekuvia räppärirakkaansa kanssa - katso

01.11.2016 14:45 - Elisa Jalasjoki

Pariskunta ei ole aiemmin juuri poseerannut yhdessä.

Laulaja Ariana Granden, 23, ja rap-artisti Mac Millerin, 24, suhde on ollut julkista tietoa mediassa vasta muutaman kuukauden ajan. Nyt pariskunta on kuitenkin ottanut sevästi askeleen eteenpäin, ja julkaissut Granden Instagram-tilillä yhteiskuvia. Otoksissa pariskunta nähdään muun muassa suutelemassa tyhjän uima-altaan pohjalla. 

Pariskunnan seurustelusta uutisoitiin ensimmäisen kerran syyskuussa. Sekä Grande että Miller ovat pyrkineet välttämään suhdehuhujen kommentointia aina viime viikkoihin. Pari viikoa sitten Grande nimittäin vahvisti ilouutisen Ellen DeGeneresille.

Tuoreiden kuvien perusteella suhde näyttää olevan vakaalla pohjalla, ja ennen kaikkea täynnä rakkautta. Kuvat voit katsoa alta.

Myös Miller julkaisi noin viikko sitten Instagramissa kuvan yhdessä Granden kanssa. Suloisessa kuvassa pari halailee sohvalla, tehden samalla töitä. 

Grande on menestynyt usealla sinkullaan, ja julkaissut kolme studioalbumia. Hänen viimeisin sinkkunsa Side To Side, julkaistiin elokuussa. Voit kuunnella kappaleen alta.

Lue myös: Kim Kardashian teki paluun sosiaaliseen mediaan - katso

Lue myös: Mariah Carey katkaisi hiljaiselonsa sosiaalisessa mediassa - julkaisi paljon puhuvan kuvan, katso

Kilpailut

Uusimmat