Kuva: Splashnews.com

Kauhea kankkunen -tähti paljastaa kauneudesta olevan hyötyä: "Se antaa lisää rooleja"

02.11.2016 13:45 - Senni Loikala

Heather Graham kertoo, että hän tahtoo päästä mukaan "tavallisten naisten" porukkaan.

Amerikkalaisnäyttelijä Heather Graham, 46, on näytellyt tunnetuimmat roolinsa Kauhea kankkunen -elokuvissa sekä Austin Powers - agentti joka tuuppasi minua -leffassa. Graham kertoo tuoreessa FOX411:n haastattelussa, että hyvästä ulkonäöstä on ollut hyötyä roolien saamisessa.

- Ollakseni rehellinen, onhan se upeaa ja ajattelen, että se antaa minulle työmahdollisuuksia. Sisältä tunnen kuitenkin olevani tavallinen, Graham aloittaa.

- Joskus tahtoisin kuulua vielä vahvemmin ”tavallisten naisten” joukkoon, mutta ihmiset sanovat, etteivät he näe minua sellaisena. Siihen vastaan, että sisältä olen tavallinen, näyttelijä pohtii.

Heather Graham. (kuva: Splashnews.com)

Graham kertoo, että hän oli lapsuudessaan oman tiensä kulkija.

- Kun olin lapsi, tunsin itseni todella nörtiksi ja omituiseksi ja luulen, että osa minusta tulee aina tuntemaan niin, vaikkakin olen otettu, jos jotkut ihmiset pitävät minua kauniina.

Graham tähdittää pian ensi-iltaan tulevaa My Dead Boyfriend -romanttista komediaa. Ensi vuonna ensi-iltansa saa Grahamin debyyttiohjaus Half Magic -elokuvan muodossa.

- Tahdon kirjoittaa ja ohjata vielä lisää. On itse asiassa todella hauskaa katsella, kun näyttelijät näyttelevät. Kun sitä istuu ohjaajana katsomassa eikä itse ole näyttelemässä, niin on se hauskaa.

Lue myös: Heather Grahamin asu oli saanut inspiraation merenneidoista - katso kuvat

Lue myös: Kauhea kankkunen -kaunotar esittelee täydellisen syystyylin juhlaan

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat