Kuva: AOP

Kim Kardashian erotti pitkäaikaisen turvamiehensä: "Eivät voi ottaa enempää riskejä"

04.11.2016 10:15 - Elisa Jalasjoki

Tosi-tv-tähti on pyrkinyt parantamaan turvallisuuden tunnettaan lukuisin eri keinoin viime aikoina.

Kim Kardashian, 36, on tehnyt ratkaisevan päätöksen koskien Pariisin ryöstön aikaista turvamiestään Pascal Duvieria, 43, kertoo Entertainment Today -lehti. Lehden kahden lähteen mukaan, Kardashian päätyi yhdessä aviomiehensä Kanye Westin, 39, kanssa siihen, että Duvier tulisi erottaa tehtävistään. 

Turvamiehen kerrotaan olleen vastuussa Kardashianista, kun tämä joutui ryöstön kohteeksi hotellihuoneessaan Pariisissa. Myös osa pariskunnan muista turvamiehistä sai lähteä. 

- Pascal, sekä muutama muu turvamiehistä erotettiin äskettäin heidän palveluksistaan. Tilanne on kaikille vaikea, ja vaikka he rakastavat Pascalia, he eivät voineet ottaa enempää riskejä, lähde kertoi ET:lle. 

Duvier on työskennellyt Kardashianien perheen kanssa vuodesta 2012 asti. Mies oli mukana Pariisissa, jonne Kim oli matkustanut yhdessä siskojensa Kendall Jennerin, 21, sekä Kourtney Kardashianin, 37, kanssa seuraamaan Pariisin muotiviikkoja. . 

Illalla Pascal lähti Kendallin ja Kourtneyn turvaksi kaupungille, minkä seurauksena Kardashian jäi yksin hotellihuoneeseensa, missä ryöstö tapahtui. 

Viimeisen kerran Duvier on nähty Kardashianin ja Westin seurassa, kun nämä palasivat New Yorkin kotiinsa Ranskasta ryöstön jälkeen. 

Ryöstöstä toipuvan Kardashianin on kerrottu muun muassa rakentavan paniikkihuoneen, sekä nostavan turvallisuustasonsa samalle tasolle kuin presidentillä

- Kim ja Kanye uudistavat vartiointinsa yksityiskohtia. Kanye on edelleen tapahtuneesta kauhuissaan. Useat asiat tulevat perheen turvallisuusasioissa muuttumaan, erityisesti parin lasten kohdalla, lähde kertoo. 

Alta näet Twitteriin lisätyn kuvan Pascalin erosta. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "He eivät halunneet koruja" - Kim Kardashianin ryöstöstä saatiin uutta tietoa

Lue myös: Pelkkä julkisuustemppu? Viimeisimpiä kuvia Kim Kardashianista väitetään lavastetuiksi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat