Kuva: Senja Rapila

Anna: Suomalainen huippukokki on salamarakastuja: "Haluan heti yhteisen lainan ja Ikea-ostoksille"

23.02.2017 15:15 - Senja Rapila

Tv:stä tuttu Kari Aihinen kertoo, että rakastumisen jälkeen hän haluaa muuttaa heti yhteen, hakea pankista lainaa ja rakentaa yhteistä elämää rakastettunsa kanssa.

Suomalainen, tv:stä tuttu huippukokki Kari Aihinen on kertonut avoimesti parisuhteistaan uusimmassa Anna-lehden numerossa. Hän on muun muassa kertonut, että on "superparisuhdeihminen" ja että rakastuu todella nopeasti ja palavasti.

- Olen superparisuhdeihminen. Olen myös salamarakkausjätkä. Olen rakastunut ja eronnut neljä kertaa. Kun rakastun, heittäydyn. Haluan äkkiä yhteen, hakemaan pankista lainaa ja Ikea-ostoksille. Sellainen olen ollut 14-vuotiaasta lähtien, Aihinen kertoo Anna-lehdessä.

- Olen viettänyt vain yhden sinkkukesän, vuonna 2000 juuri ennen kuin Aihisen rouva tuli elämääni. Pyörin silloin parhaan kaverini ja kämppikseni kanssa baareissa koko kesän.

Aihinen kertoo haastattelussa olevansa jopa liiankin kiltti, mitä tulee parisuhteiden päättämiseen. Kun ja jos ero koittaa, hän on antanut kumppaniensa viedä kaikki yhteisetkin tavarat.

- Yritän oppia olemaan tiukempi. Ajattelen, että minäkin voin joskus sanoa viimeisen sanan.

- Jokainen ero sattuu, vaikka olisin itse tehnyt aloitteen. Jos vielä eroaisin, yrittäisin olla tilanteessa vahvempi ja itsenäisempi. Hyväksyä sen, että suhteessa on ollut jokin vika, koska ero on tullut.

Vaimon kanssa kissa ja hiiri -leikkiä

Hän on kertonut Anna-lehden haastattelussa, että tapasi nykyisen vaimonsa Henriikan kylpylähotelli Caribian pikkujouluissa vuonna 1999. Pariskunnalla on tällä hetkellä kaksi yhteistä lasta, Kasperi ja Verneri.

- Työskentelin siellä kokkina, ja Henkka työskenteli respassa. Hän oli todella hyvännäköinen, näytti ihan Demi Moorelta. Siitä alkoi kissa ja hiiri -leikki, jota kesti kuukausia. Juoksin hänen perässään koko sen ajan. Lopulta jahkaaminen päättyi, kun vaadin, että joko olemme yhdessä tai sitten emme ole, 

Suomalainen huippukokki on myös luonnollisen kauneuden ystävä. Anna-lehden haastattelussa hän nimittäin kertoo, että nainen on kauneimmillaan silloin, kun tämä rojahtaa sohvalle aamutakki päällä ja pyyhe kiedottuna hiuksiin.

- Silloin nainen on aidoimmillaan ja ihanimmillaan. Erityisen kaunis vaimoni oli raskaana ollessaan. Hän suorastaan hehkui. Siinä tilassa nainen on sopivan rehevä ja runsas, vaikka hän itse voi kokea olonsa toisin.

Lähde: Anna

Lue myös: TV:stä tuttu suomalaiskokki: "Kotonamme vaimo on päällikkö keittiössä"

Lue myös: Tv:stä tuttu suomalaiskokki: Ruoan maustamiseen riittää kolme asiaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat