Kuva: AOP

Anu Saagimille lähetetään jo tappouhkauksia - 'pyydä anteeksi Veitolalta'

24.02.2017 07:51 - Senni Loikala

Kohun Suomessa kovilla sanakäänteillään aiheuttanut Anu Saagim kertoo virolaislehden haastattelussa, että suomalaiset lähettävät hänelle uhkaavia vihaviestejä.

Tallinnassa asuva päätoimittaja ja julkisuuden henkilö Anu Saagim, 54, kertoo virolaisen Õhtuleht-sanomalehden haastattelussa, että tuntemattomat lähettävät hänelle vihaviestejä ja tappouhkauksia Suomesta.

- Vihaviestien lähettäjät ovat kaikki naisia. Viesteissä kerrotaan, että minut aiotaan tappaa, Saagim sanoo.

Saagim aiheutti Suomessa kohun jo viime vuonna, kun hän kritisoi kovin sanakääntein julkkistoimittaja Maria Veitolan ulkonäköä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Viime viikolla kohu leimahti uudestaan, kun Saagim laukoi Perjantai-ohjelmassa jälleen kyseenalaisina pidettyjä kommentteja Veitolasta.

Saagimin mukaan suomalaiset vaativat, että hän pyytäisi puheitaan anteeksi Veitolalta. Näin hän ei kuitenkaan aio tehdä.

- En pyydä anteeksi Veitolalta enkä Suomen kansalta. Kyse oli minusta viattomasta huulenheitosta eikä mistään sen ihmeellisemmästä.

- Maria Veitola on Suomessa sellainen julkkis, jota ei saisi arvostella. Nyt kaikki ovat hämmästyneitä, kun joku uskaltaa häntä arvostella.

Muotoilija Ristomatti Ratiasta noin vuosi sitten eronnut Anu Saagim kertoi hiljattain lämpimistä väleistään ex-puolisoonsa. Pääset lukemaan Saagimin kommentit tästä.

Lähde: Õhtuleht

Kilpailut

Uusimmat