Kuva: AOP

Päihderiippuvuudestaan toipunut Demi Lovato hehkuttaa: "Viisi vuotta raittiina"

16.03.2017 15:15 - Erica Alaluusua

Laulajatähti päätyi vieroitukseen vuonna 2010, mutta voi nykyisin jo paljon paremmin.

Laulaja Demi Lovato, 24, kärsi nuorempana vaikeasta päihdeongelmasta, ja onkin aikaisemmin avautunut olleensa pahasti huumeriippuvainen. Lovato on kärsinyt myös vaikeista mielenterveysongelmista sekä syömishäiriöstä. Hoitoon hän hankkiutui viimein vuonna 2010.

Tähti on puhunut erittäin avoimesti mielenterveysongelmistaan. Hän toivookin, että hänen avoimuutensa saisi muutkin huomamaan, ettei mielenterveysongelmissa ole mitään hävettävää.

Nykyisin Lovatolla menee paljon paremmin. Laulaja julkaisi viime yönä Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hehkuttaa olleensa nyt viisi vuotta täysin raittiina. Kuvan yhteydessä hän kiittelee läheisiään ja vahvaa uskoaan Jumalaan siitä, että hän on päässyt näinkin pitkälle.

Kuvateksti vapaasti suomennettuna alla.

"Olen todella kiitollinen. Tämä on ollut aikamoinen seikkailu, niin paljon ylä- ja alamäkiä. Monia kertoja olen halunnut sortua, mutta olen istunut rukoilemaan Jumalaa vapauttamaan minut pakkomielteestäni. Olen todella ylpeä itsestäni, mutten olisi pystynyt tähän ilman Jumalaa, perhettäni, ystäviäni tai ketään muuta, joka on minua tukenut. Tunnen tänään kiitollisuutta ja iloa. Kiitos teille pysymisestä vierelläni ja uskostanne minuun."

Kuvan voit katsoa alta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Demi Lovato avautui päihdeongelmastaan: "Otin huumeita joka tunti"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat