Kuva: Splash

Moderni perhe -kaunotarta syytetään aviomiehensä pettämisestä - pariskunta tulistui juoruista

05.05.2017 11:45 - Senja Rapila

Sofia Vergara ja hänen miehensä Joe Manganiello ovat puolustaneet suhdettaan sosiaalisessa mediassa.

Ulkomainen juorulehti Star on väittänyt polleasti näyttelijä Sofia Vergaran pettäneen aviomiestään Joe Manganielloa lomaillessaan Roomassa. Lehdellä on kuva Vergarasta tanssimassa tuntemattoman miehen kanssa, eikä kaunottarella ole kuvassa kädessään vihkisormusta.

Juorut tavoittivat nopeasti myös Vergaran ja Manganiellon, ja ne saivat pariskunnan tulistumaan. He ottivatkin kantaa lehden kanteen sosiaalisessa mediassa. Manganiello syyttää julkaisemansa kuvan yhteydessä lehteä keksityistä juoruista.

"Suuri yllätys kaikille, mutta Star teki valeuutisen ja sitten muokkasi vaimoni vihkisormuksen pois hänen kädestään myydäkseen enemmän lehtiä. Lehteä johtaa pahansuopa henkilö, joka on pohjasakkaa. Tehkää maailmalle palvelus ja älkää ostako heidän roskaansa", hän kirjoitti.

"Lehden päätoimittaja on idiootti"

Myös Vergara julkaisi samaisen kuvan omalla Instagram-tilillään.

"Tämän lehden päätoimittaja on idiootti. Jos hän aikoo poistaa sormukseni luodakseen valeuutisia, hänen pitäisi myös poistaa kaikki muut kuvat minusta jotka on otettu samana iltana, joissa minulla on vihkisormus kädessäni", Vergara kommentoi.

Lähde: Fox News

Lue myös: Twilight-kaunotar odottaa esikoistaan - katso suloinen raskauskuva

Lue myös: Kourtney Kardashianin ja 23-vuotiaan mallin suhde kukoistaa - esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä

Kilpailut

Uusimmat